Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Viktor Frisk svarar efter läckta videon: "Det spelar faktiskt ingen roll"

- 11/02/2016, 13:00
1 av 5

2 av 5

3 av 5

4 av 5

5 av 5

Det var under onsdagen som läckta videos från Melodifestival-repetitionerna spreds som en löpeld över nätet. Nu svarar Viktor Frisk på kritiken.

Musiksajten Gaffa släppte i går ett gäng videos från Melodifestivalens repetitioner. Bland de som uppträdde fanns Samir Badran och Viktor Frisk med låten "Bada nakna". "Grejen" med dessa videos är att de är inspelade helt utan musik i bakgrunden vilket gör att artisternas röster hörs precis som de är.

Trots imponerande toner mötte Samir och Viktor en hel del kritik av uppenbart avundsjuka tittare som kastade kängor på duon.

Viktor Frisk svarar

Viktor Frisk har nu svarat på kritiken i ett inlägg på sin Facebook. Han berättar att duon tagit hela stormen med en klackspark och att det viktigaste är att de får fortsätta inspirera den unga publiken.

– Vi har aldrig sagt att vi är några skönsångare - vi har inte den bakgrunden. Däremot gör vi det vi älskar och oavsett om vuxna människor tar sig friheten att fritt kasta hat mot oss! Om man sedan återgår jantelagen så har väl ingen någonsin blivit lycklig av att trycka ner någon annan?, skriver han och fortsätter:

– Jag och Samir har skapat allt vi har från grunden stående på grunden. Ingen trodde på oss ifrån början - absolut ingen. Vi kan leva vår dröm och få andra människor att må bra samtidigt som vi kan leva på det! Vi är här för att stanna. Hatarna får hata - Det spelar faktiskt ingen roll.

WORD!

Läs inlägget i sin helhet här i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Lyssna på Ace Wilder utan musik här.

Lyssna på Anna Book utan musik här.

Lyssna på Robin Bengtsson utan musik här.