1 av 3
Scarface får nytt liv.
2 av 3
Scarface får nytt liv. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
The Grudge - en obehaglig gammal klassiker i skräckfilmens värld.
3 av 3
The Grudge - en obehaglig gammal klassiker i skräckfilmens värld. - Foto: Copyright 2006 by Paramount Pictures / Stella Pictures

7 tunga film-klassiker som gör comeback i framtiden

Nu kommer filmerna du älskat tillbaka.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Har du sett om din gamla favoritfilm för många gånger? Har du tur är en remake av din nostalgikittlande blockbuster på gång. Filmsajten denofgeek.com listar 106 remakes som är i arbete. Vi har valt ut några guldkorn.

Men In Black

Sony är i full gång med en ny Men In Black-trilogi. Will Smith får vi dock klara oss utan. Däremot ska en ny kvinnlig karaktär få en mer central roll.

via GIPHY

Scarface

Universal har anlitat Pablo Larrain för att bossa över en ny Scarface. Det är oklart hur långt man kommit i arbetet men enligt uppgifter ska manusskrivande pågå just nu.

via GIPHY


Jumanji

Redan nu kan vi börja räkna ner. En remake på den klassiska filmen Jumanji, med Robin Williams i huvudrollen i originalet, är planerad till slutet av året.

via GIPHY


Skönheten och odjuret

Regissören Bill Condon, som nyligen varit aktuell med filmen Mr Holmes är snart klar med filmen. Redan den 17 mars kan vi få se den gamla Disney-klassikern igen. Den här gången med Emma Watson i huvudrollen.

via GIPHY

Mulan

Nyheten som får Disney-nostalgikern i att jubla. En icke-animerad Mulan ligger och bubblar hos Disney men någon info om premiärdatum är fortfarande okänt.

via GIPHY


The Grudge

Filmen som gav världen burk-tv-skräck får nu en ny chans. Det blir den första Grudge-filmen sedan 2009:s The Grudge III. När? Den som väntar får se.

via GIPHY


Jag vet vad du gjorde förra sommaren

Skräck-klassikern som gett miljoner människor rysningar. Regissören Mike Flanagan har tagit över skutan och en remake är på ingång. Så sjukt spännande.

via GIPHY


/
/
/
/
/
/
/
Är originalet alltid bäst?
Tack för din röst!