Sebastian Ljungberg.
1 av 7
Sebastian Ljungberg.
?!
2 av 7
?!
?!?!???
3 av 7
?!?!???
Han är årets nya Bachelor.
4 av 7
Han är årets nya Bachelor.
5 av 7
Gina Dirawi är en av våra mest folkkära TV-profiler.
6 av 7
Gina Dirawi är en av våra mest folkkära TV-profiler.
Hon har varit programledare för både Melodifestivalen och vi såg henne även som årets julvärd.
7 av 7
Hon har varit programledare för både Melodifestivalen och vi såg henne även som årets julvärd.

Bachelor-Sebastians hemliga liv på nätet – sågar Dirawi och skämtar om flyktingar

Kökschefen Sebastian Ljungberg kliver snart in i TV-rutan som årets nya Bachelor. Innan programmet ens hunnit sändas har tittare reagerat på det Sebastian valt att lägga upp på sin Twitter.


Tittarsuccén "Bachelor" är äntligen tillbaka. Förra årets säsong blev minst sagt en succé då Pär Nilsson och Rebecca Stenström slutligen fann kärleken i varandra efter några hektiska veckor tillsammans med ett 20-tal tjejer till.

Pär är nu utbytt och in kommer i stället kökschefen Sebastian Ljungberg, 37.

Sebastian tycks redan vara populär hos publiken. När Nyhetsmorgon publicerade en Instagrambild på honom haglade nämligen kommentarerna in av intresserade kvinnor.

Men det är en sak som inte alla vet...

Har hemligt liv på Twitter

Tittare har nu reagerat på Sebastians Twitterkonto. Anledningen är att Sebastian publicerat saker som minst sagt går att diskutera. Bland annat en bild på svältande barn med texten "Sorry guys, we are to busy helping thees" och då en bild på flyktingar.

Han slänger även en ordentlig känga på Gina Dirawi. Sebastian länkade till en artikel som handlade om att Gina blivit julvärd. Till länken skrev han:

– Jag drar till Thailand.



Nyheter24 kontaktade Johanna Strand, pressansvarig för Bachelor, som hänvisade till Sebastian, som i sin tur säger han att han inte menade någonting illa med sina inlägg.

– Vad tråkigt att folk verkar uppfatta det här på ett helt annat sätt än vad som var menat från min sida. Jag vill vara supertydlig med att jag tycker att alla människor är lika mycket värda. Min tanke var att vi aldrig får glömma bort att det är så många runtom i världen som har det svårt idag och som behöver hjälp och stöd, säger han.

– Jag tycker att vi ska hjälpa alla som vi kan på alla de sätt som är möjligt. Såhär i efterhand förstår jag att bilden kan misstolkas, avslutar han.

Inte menat som en diss

Pressansvarige Johanna berättar även att Sebastian inte riktat sin status om Dirawi som en känga utan som en hyllning.

– Vad gäller Dirawi så har jag precis talat med Sebastian och det är inte en känga utan precis tvärtom. Sebastian skulle resa bort just till Thailand över jul och inlägget var menat att uttrycka att han var ledsen över att missa henne som julvärd just på grund av att han skulle resa bort.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".