Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så reagerade Cirkus Magaluf-profilens flickvän på sexavsnittet: "Vi såg det tillsammans..."

1 av 10

Relationsip goals <3
2 av 10

Relationsip goals <3

Jasmine Gustafsson och Adrian Montin är nu ett par.
3 av 10

Jasmine Gustafsson och Adrian Montin är nu ett par.

Hur söta är de inte?
4 av 10

Hur söta är de inte?

Jasmine är just nu aktuell med Ex On The Beach.
5 av 10

Jasmine är just nu aktuell med Ex On The Beach.

6 av 10

7 av 10

8 av 10

9 av 10

10 av 10

Nöje | 08/03/2016 15:40

Efter det turbulenta premiäravsnittet berättar Adrian Montin att han känner sig "relativt klar med dokusåpor i denna genre". Adrian som både gått in i ett seriöst förhållande samt börjar syssla med musik berättar att han såg avsnittet tillsammans med flickvännen.

Adrian Montin är den kaxiga göteborgskillen som klev in på lyxhotellet i Mexiko för att medverka i Paradise Hotel 2015. Adrian blev direkt en av säsongens mest färgstarka deltagare, och satte minst sagt avtryck i Paradise Hotels historiebok då han redan första kvällen hade sex med Frida Westman. Den heta natten blev med andra ord "sexrekord".

Åkte från den ena såpan till den andra

Adrian blev minst sagt en snackis bland Sveriges ungdomar och ansågs vara den starkaste spelaren sedan Smail Alihodzic som var med 2014. Det kom därför inte som någon smärre chock när han blev uppringd för att medverka i ännu en skaldalsåpa direkt efter – nämligen Cirkus Magaluf.

– Jag åkte i princip från Mexiko direkt till Magaluf. Jag var både fysiskt och mentalt förstörd, men jag var ung, singel och kände "varför inte?".

Såg första avsnittet tillsammans med flickvännen

Det var under måndagen som Cirkus Magaluf hade premiär. Under första avsnittet levererar Adrian återigen sköna one liners, fest, och guppande täcken.

Bilden kan inte visas :(

Men sedan ett halvår tillbaka har Adrian gått in i ett seriöst förhållande med Paradise Hotel-deltagaren Jasmine Gustafsson, som han även valde att se första avsnittet tillsammans med. På sin Facebook skrev han ut ett meddelande där han på förhand bad om ursäkt till Jasmine.

– Många killar har åkt på grabbresor, skillnaden för mig är att den finns dokumenterad. Men ursäkten var lite med glimten i ögat säger Adrian till Nyheter24.

Men vad exakt ber du om ursäkt för?

– Det som syns i Paradise Hotel och Cirkus Magaluf är ju mitt unga singel-jag. Sedan ett halvår tillbaka så är jag i ett seriöst förhållande, arbetar seriöst med musiken och har bytt ut sena festnätter mot jobbnätter i studion.

– Jag är inne på en helt ny bana och har lämnat det där lite bakom mig, berättar han.

"Vi är trygga med varandra"

Adrian berättar att det inte uppstod något bråk eller konflikt när avsnittet sändes utan att Jasmine var bekväm med vad som visades.

– Vi är bekväma med vilka vi är och vad vi känner för varandra. Jasse och musiken är prio ett i mitt liv nu, så den där livsstilen är utbytt. Det vet hon.

Bilden kan inte visas :(

Känner du dig klar med dokusåpalivet? Vi gillar ju att se dig i rutan!

– Är man singel och väldigt ung är det superkul. Sen är det även dokusåporna som hjälpte mig att komma fram till vad jag ville göra och satsa på. Jag har gjort det där nu, stängt kapitlet och bestämt mig för att satsa på musik.

– Har man någonting innanför pannbenet håller man inte på med dokusåpor livet ut.

Jasmine är ju med i Ex On The Beach nu. Har hon också bett om ursäkt för någonting?

– Haha, det säger jag inte. Det får ni se själva. Jag kommer i alla fall inte bry mig om vad som visas.

– Blir det bråk så får vi väl ta en resa och rymma till Rom eller någonting, avslutar han.