Kommer du att vara där när "Bossen" kommer till Sverige i sommar?
1 av 2
Kommer du att vara där när "Bossen" kommer till Sverige i sommar? - Foto: Stella Pictures
Det kommer vi!
2 av 2
Det kommer vi! - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Han kom försent till skolan – fick intyg av superstjärnan

Det är lugnt, grabben. Bruce skriver under!


Nioårige Xabi Glovsky var uppe sent för att han ville gå tillsammans med sin pappa på en Bruce Springsteen-konsert. Men hur skulle han göra för att få igen sömnen när det var skoldag efter? Skaffa intyg så klart. Det rapporterar NME.

Under konserten ska Xabi haft en skylt där det stod: "Bruce, jag kommer att bli sen till skolan i morgon. Var snäll och skriv under mitt intyg!".

Och precis det gjorde "Bossen". Xabi och hans pappa Scott Glovsky fick komma backstage. De fick träffa superstjärnan och sedan räckte Springsteen över en lapp som han kunde lämna till läraren. Pappa Scott twittrade inlägget som blivit viralt

På lappen går att läsa: ”Kära Ms. Jackson, Xabi har varit ute mycket sent för rock’n’roll. Var snäll att ursäkta honom om han blir lite sen!”

Hade du velat fått ett intyg från din idol?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Svenskiranske regissören gör drama om Trump

1 timme sedan

Köpet av Peter Jacksons teknik en flopp

1 timme sedan
Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Köpet av Peter Jacksons bolag en flopp

1 timme sedan
Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Dynamostipendiet till nattfestival

1 timme sedan
Konstnärsnämndens Dynamostipendium går till Märta, Karin och Linnéa Nylund – som driver ”European festival of the night”.

Tittarnas ilska mot Hela Sverige bakar i TV4: "Dags att sluta titta"

1 timme sedan
Det senaste avsnittet av TV4:s "Hela Sverige bakar" bjöd på storslagen dramatik, men alla tittare är inte helt nöjda med juryns beslut. "Det här avsnittets domslut förstörde hela tävlingen", skriver en person i sociala medier.

Kadefors tillbaka – första romanen på tio år

2 timmar sedan
I april nästa år kommer Sara Kadefors med boken "Silver". Det är författarens första vuxenroman på tio år. Handlingen kretsar kring manusförfattaren Ellen som försöker finna meningen med livet efter en skilsmässa och när barnen har flyttat hemifrån.