Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så gör du för att låna Veronica Maggios magiska jacka

- 23/03/2016, 08:47 -
Vill du låna stjärnans jacka?
1 av 4

Vill du låna stjärnans jacka?

Nu kan den bli din!
2 av 4

Nu kan den bli din!

Stjärnan har startat en kampanj som går ut på att hennes fans får låna jackan.
3 av 4

Stjärnan har startat en kampanj som går ut på att hennes fans får låna jackan.

HDFoto / Stella Pictures

4 av 4

DR / Stella Pictures

Maggio lånar ut sin jacka i lanseringskampanj för nya albumet – så blir den din.

"Den första är alltid gratis" står det på ryggen på den nitfyllda skinnjackan som pryder Veronica Maggios senaste singelomslag. Nu kan den även pryda din överkropp – jackan är nämligen på turné i Sverige och fansen drömmer om att få låna den.

– Den där jackan gjorde jag tidigt i albumprocessen för att ha på mig på omslagsbilderna och den blev till slut nästan en egen person. En lite illvillig och rastlös person, säger artisten till Aftonbladet.

Just nu är det 15-åriga Jonna Nylander i Kalmar som lånar jackan och lägger ut bilder på jackans egna instagramkonto. Känner du någon som vill bära jackan nästa vecka är det bara att tagga den personen under någon av bilderna.


– Det sägs ju vara en magisk jacka och när man har den på sig så kan man göra saker som man annars inte kan, skriver Jonna Nylander på Instagram.

View this post on Instagram

Hej på er!! Jonna heter jag, @hurricanejonna här på instagram. Herregud, detta är så sjukt. Förlåt, jag ska förklara vad det är som händer. För några veckor sen fick jag ett meddelande där Veronicas skivbolag undrade om jag ville vara med i en kampanj. Eh, ja?! Jag skickade över min mailadress och sen gick allt så himla snabbt. Helt plötsligt fick jag ett mejl om att det var just JAG som hade blivit utvald till att bära Veronicas jacka den första veckan av kampanjen. Jag blev dessutom intervjuad av Aftonbladet och fick ett telefonsamtal av Maggio själv?!! Jackan levererades till mig i fredags och jag har redan hunnit använda den en del. Det sägs ju vara en magisk jacka, och när man har den på sig så kan man göra saker som man annars inte kan. I en vecka framöver så kommer jag posta om mina äventyr och upplevelser med jackan. Jag förstår knappt själv att detta händer. Att det är Veronicas jacka som jag har på mig?? Och just det, kampanjen tar inte slut efter mig, den fortsätter! Ni kan under varje bild jag lägger upp tagga en vän i kommentarerna som du tycker borde bära jackan nästa vecka. Hoppas ni kommer tycka om mina bilder!! ❤️ #densvartajackan

A post shared by Den Svarta Jackan (@densvartajackan) onVill du låna jackan?