Torsdag 2 Dec
Stockholm

Ellen Bergström berättar om fobin utomlands: "Jag är rädd för..."

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Ellen Bergström befinner sig på resande fot i Thailand. Bloggerskan har det bra och njuter av semestern, men det finns en sak hon skulle föredragit att slippa

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bloggerskan Ellen Bergström är i skrivande stund på resande fot i Thailand tillsammans med pojkvännen. Ellen berättar att paret njuter av sol, bad och lyxiga hotell.

För någon dag sen berättade hon att paret varit med om en liten incident då de råkade hamna på en ping pong show, som de efter 20 minuter valde att lämna.

– Jag tänkte att nej, men sen var det äldre nordiska par som gick dit så jag tänkte, det kanske är något man måste se. Så vi gick in. På scenen fick vi se en tjej i 40-års åldern och två som var runt 30 år, om de hade varit yngre hade jag gått.

– Vi var där i typ 20 min, men när den ena tjejen började ploppa ut fiskar ur sin murra ner i en glasskål så kände jag bara nej. Det här är inte okej. Så då tackade vi för oss.

Delar med sig av sin fobi

Men det är en annan jobbig grej som Ellen tvingats uppleva under sin resa.

– Nu förstår jag verkligen varför alla åker till Thailand!! Tiden bara stannar. Även om jag är liiite rädd för djur som ska hoppa upp och bita mig, berättar bloggerskan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela