1 av 4
Finest-bloggerskan Isabella Jedler delar med sig av lite tips och tricks för hur man tar reda på om en kille är intresserad.
2 av 4
Finest-bloggerskan Isabella Jedler delar med sig av lite tips och tricks för hur man tar reda på om en kille är intresserad.
Bloggerskan har flertalet gånger sagt hur less hon är på fenomenet "fuckboys" och att det nu är dags för alla att byta till "care boys".
3 av 4
Bloggerskan har flertalet gånger sagt hur less hon är på fenomenet "fuckboys" och att det nu är dags för alla att byta till "care boys".
4 av 4

Bloggerskan: "Så vet du att en kille är intresserad av dig på riktigt"

Finest-bloggerskan Isabella Jedler delar med sig av lite tips och tricks för hur man tar reda på om en kille är intresserad.


Bloggerskan och skönhetsprofilen Isabella Jedler driver en blogg på Finest där hon delar med sig av allt ifrån skönhetstips till relationstips. Bloggerskan har flertalet gånger sagt hur less hon är på fenomenet "fuckboys" och att det nu är dags för alla att byta till "care boys".

– Jag har ju tidigare skrivit lite punkter angående hur man avslöjar en fuckboy. Här kommer några punkter om hur du verkligen vet att killen i fråga på riktigt är intresserad av dig och respekterar dig. En careboy.

Listan lyder på följande sätt:

1. Han kollar på dig genom en folkmassa. Plötsligt händer det, du tar honom på bar gärning, stirrandes på dig. Antingen har du toapapper under skon eller så kan han bara inte slita blicken ifrån dig eftersom att han tycker att du är så jäkla amazing hot och du är i hans tankebana.

2. Han vill veta allt om dig. Även om det är dumma frågor som vad du åt till lunch så vill han bara prata med dig. Han försöker verkligen hitta samtalsämnen.

3. Han vill hitta på saker som inte innebär ”kom till mig 4 på natten” då såklart utan här pratar vi lite mer seriösa saker som verkligen innebär att umgås och lära känna varandra. Laga mat, spela spel, ut och göra saker, netflix and chill kan vara inkluderat det med haha, alla killar är inte lika självsäkra när det kommer till att vara gulliga.

4. Han rör vid dig och vill vara nära. Ganska uppenbart tecken right, speciellt ute i en folkmassa. Det finns isåfall ingen annan han hellre skulle vilja vara nära.

5. Hans vänner vet vem du är och då inte för att ni hänger i samma kretsar eller något sådant, utan just för att vi människor pratar om sånt vi har i tankarna. Kanske diskuterar han också vissa situationer med sina vänner. Har dem däremot ingen blekaste om ditt namn så kanske det är dags att tänka på refrängen haha.

6. Hans ögon förändras, det enklaste sättet att se om någon är intresserad av dig. Pupillerna vidgas när vi tittar på någon med starka känslor. Eyes never lie.

Läs listan i sin helhet här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...