Carl Aksel Jansen, 20.
1 av 3
Carl Aksel Jansen, 20.
Han är med i norska Paradise Hotel.
2 av 3
Han är med i norska Paradise Hotel.
Men festade och stressade lite väl mycket.
3 av 3
Men festade och stressade lite väl mycket.

Paradise Hotel-deltagaren skickades ut från hotellet: "Fick hjärtfel av festandet"

När Carl Aksel Jansen, 20, skulle till att öppna en champagneflaska kände han plötsligt hur han fick ont i hjärtat och hur det strålade ut i armen.


Nyheter24 har tidigare skrivit om Carl Aksel Jansen, 20, som är med i årets upplaga av Paradise Hotel Norge. Carl är nämligen en kopia av den svenske deltagaren Adrian Montin och nu kommer det fram att de även har en gemensamt intresse – nämligen att festa hårt.

Åkte in på sjukhus

Det var efter Adrian Montins medverkan i Paradise Hotel som han flög direkt till Magaluf för ett säsongsjobb på den omtalade nattklubben "Grabbarna Grus". Men det hårda festandet tillsammans med den höga värmen blev tillslut för mycket och Adrian fick åka in till sjukhuset.

– Jag hade haft ont i sidan av magen i två och en halv dag, så jag bestämde mig för att kolla upp det, berättar han i programmet.

– De sa att mitt organ var svullet, det är förmodligen levern, jag är inte van att festa så här mycket, säger Adrian.

Skulle öppna champagnekork – fick skickas ut från hotellet

Carl Aksel tvingades genomgå en liknande upplevelse då han lyckats hålla sig kvar ett tag inne på hotellet fick varningssignaler av kroppen. En kväll när deltagaren skulle öppna en champagneflaska kände han hur det gjorde ont i hjärtat och strålade upp i armen.

– Det hände på natten. Jag skulle öppna en champagneflaska och plötsligt kände att jag fick ont i hjärtat och armen, och var riktigt dålig, berättar för norska tv2.

– Jag togs ut från hotellet men fick komma tillbaka sen.

Jansen tror även att det är på grund av hög puls i kombination med alkohol och rökning. Han avböjde att läggas in på sjukhus, och fortsatte i stället att delta i programmet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Festar du liiite för hårt?
Tack för din röst!