Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggerskan avslöjar: Så ser jag ut före och efter att jag fixat mina bilder

- 28/04/2016, 09:37
1 av 5

2 av 5

Före.
3 av 5

Före.

Efter.
4 av 5

Efter.

5 av 5

Paradise Hotel-profilen Aina Lesse visar sina följare hur hon brukar fixa sina bilder innan hon lägger ut dem på bloggen.

Aina Lesse klev 2013 in i rutan då hon var en av deltagarna i Paradise Hotel. Efter sin medverkan har Lesse inte legat på latsidan utan har medverkat i diverse TV-program, haft en podcast samt driver en välbesökt blogg. Hon har även omkring 333 000 följare på Instagram.

Aina delar ofta med sig av inspirationsbilder när det kommer till både, kläder, hår, naglar och smink. Hon berättar nu på bloggen att hon ibland kan vakna upp och känna att hon "har en fuldag" och då väljer att retuschera sina bilder.

View this post on Instagram

🐑🐑🐑

A post shared by Aina Lesse (@ainabanaina) on

Visar upp sig före och efter

Men nu väljer Aina att visa upp sig själv, före och efter hon retuscherat sina bilder.

– En grej jag skulle vara nyfiken på om jag läste massa bloggar är hur mycket bloggaren retucherar sina bilder? Det är klart att det är lite olika beroende på om man har en snygg-dag eller inte men jag tänkte ändå dela med mig av ungefär hur jag gör när jag fixar med mina bilder.

– Jag tar bort grejerna jag "skäms" lite över, eller skäms är kanske fel ord men som jag kanske skulle vilja ta bort när man ändå har chansen liksom?, berättar bloggerskan.

Se bilderna i bildspelet ivan – klicka på pilarna.