Fredag 1 Jul
Stockholm

Kissies blogginlägg oroar fansen: "Får berätta mer när det är klart"

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Alexandra "Kissie" Nilsson driver en av Sveriges bäst besökta bloggar. Men nu är hennes följare oroliga efter att hon delat ett kryptiskt blogginlägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Alexandra "Kissie" Nilsson driver i dag en av Sveriges bäst besökta bloggar. Dagligen delar hon med sig av sin vardag och brukar ha för vana att vara väldigt personlig och öppen med sina läsare.

Men den här gången väljer bloggerskan inte att berätta hela sanningen för sina läsare, utan väljer i stället bara att ge en liten hint.

– God morgon mina fina vänner. Idag är jag lite ledsen och splittrad, men det är ingenting jag kan blogga om för jag måste visa respekt mot andra människor. Så jag får svälja mina känslor för tillfället och berätta för er vad som har hänt när det är klart, skriver hon.

"Vet inte hur jag ska kunna blogga"

Inlägget efter är Alexandra inne på samma spår och nämner även där att hon har svårigheter att blogga då hon känner sig ledsen.

– Jag ska vara ärlig och säga redan nu att jag vet inte riktigt hur jag kommer kunna blogga idag när jag är så ledsen som jag är. Men vi kör en "throwback thursday" så länge.

Inläggen har nu gjort bloggerskans följare oroliga och hon möts nu av stöd i kommentarsfältet.
Vi hoppas verkligen, vad det än gäller, att det löser sig för Alexandra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.