Lördag 2 Jul
Stockholm

Gruppsex och onani-show – danska Paradise Hotel krossar alla gränser

Danska PH är ingenting för blyga.
1 av 5
Danska PH är ingenting för blyga. Foto: Jesper Skoubølling / TV 3
Caroline, 18, är med i årets tolfte upplaga av Paradise Hotel Danmark. Hon har efter en kort bit in i säsongen redan skapat rubriker då hon i ett utav veckans avsnitt onanerat i TV.
2 av 5
Caroline, 18, är med i årets tolfte upplaga av Paradise Hotel Danmark. Hon har efter en kort bit in i säsongen redan skapat rubriker då hon i ett utav veckans avsnitt onanerat i TV. Foto:
I avsnittet som sändes på danska TV3 ska Caroline tillsammans med en annan kvinnlig deltagare onanera tillsammans medan resterande deltagare ska stå runtom och tittar på.
3 av 5
I avsnittet som sändes på danska TV3 ska Caroline tillsammans med en annan kvinnlig deltagare onanera tillsammans medan resterande deltagare ska stå runtom och tittar på. Foto:
4 av 5
5 av 5

Danska PH är ingenting för blyga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Trodde du att du sett allt i Paradise Hotel Sverige? Då är du helt fel ute.

I vårt grannland Danmark fortsätter de danska deltagarna i årets upplaga av skandalsåpan att sätta rubrik efter rubrik i de danska medierna.

Sexshower i poolen, oralsex i grupp och onani framför andra deltagare är bara en försmak på vad deltagarna haft för sig inne på det mexikanska hotellet.

"Det är inte lämpligt för tittarna"

Presschefen för norska PH säger att Danmarks grova koncept inte är någonting de vill eftersträva eller ser som en passande mall.

– Vi vill inte ha så grovt innehåll som danskarna har, vi tycker inte att det är lämpligt för tittarna. Vi anklagas redan för att vara "sexhotellet", men vi visar inte sex bara för att visa det, säger Line Vee Hanum som är presschef för MTG Norge, och avslöjar att intima sekvenser avlägsnas ofta i klipprummet.

- Det är faktiskt ganska stora kulturella skillnader. Man måste nog vara mer politiskt korrekt i Norge än i Danmark, fortsätter han till Norska Dagbladet.

Och deltagarna – ja de håller minst sagt med.

– Danska Paradise Hotel har mer av allt. Mer sex, mer drama – och ja, det är grövre, säger deltagaren Henning Djupdal som är en av årets deltagare.

Vill du ta dig en titt på danska Paradise Hotel (om du vågar)? Det kan dugöra här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.