Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ex On The Beach-Amelia fick oväntat besök i duschen: "Plötsligt stod det tre okända män i mitt badrum"

1 av 5

2 av 5

3 av 5

4 av 5

5 av 5

Nöje | 02/05/2016 17:01

Det här hade man ju inte direkt önskat sig.

Amelia Silowá är en av årets absolut mest färgstarka deltagare i tittarsuccén Ex On The Beach. Den kaxiga skönheten från Malmö har minst sagt gjort ett starkt intryck i rutan, men samma sak gäller det på hennes sociala medier.

Delar med sig av duschincident

Det var under förra veckan Amelia valde att dela med sig av en liten incident som inträffade hemma i hennes lägenhet. Profilen tog sig en efterlängtad dusch då hon plötsligt hör hur någon står i hennes hall.

– Jag spelade ashög musik och duschade med öppen dörr så börjar de banka på dörren, jag tänkte att det var min granne som ville klaga på musiken så sket i det. Sen hör jag bara hur dörren öppnas och tre okända män skriker "Hallå?!", berättar Amelia för Nyheter24.

Bilden kan inte visas :(

Bilden kan inte visas :(

– Jag skrek "STÄNG DÖRREN STÄNG DÖRREN". Jag hade helt glömt att elektrikerna som har nycklar till alla i byggnaden skulle fixa någonting med elen.

Härlig dag för elektrikerna ändå. Kommer du vara försiktigare med att duscha med öppen dörr i framtiden?

– Jag kommer aldrig mer i hela mitt liv duscha med öppen dörr kan jag med all säkerhet säga. Men har dom nycklar till din lägenhet finns det inte så mycket mer att göra än att låsa dörren till badrummet. Har inte ens lås till toaletten så får helt enkelt börja med att stänga dörren haha, avslutar Amelia.