Söndag 25 Sep
Stockholm

Nu anklagas Zara Larsson för att ha tjockishånat superstjärnan Adele

1 av 9
2 av 9
3 av 9
4 av 9
5 av 9
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

Zaras Larsson hamnade i blåsväder efter tweet om superstjärnan.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Efter att ha pausat från alla sina sociala medier är Zara Larsson nu tillbaka på både Twitter och Instagram. Minst sagt.

Sångerskan har de senaste dagarna varit mycket aktiv på Twitter där hon diskuterat både det ena och det andra. Zara får mycket medhåll från fansen och hennes inlägg delas och kommenteras i en rasande fart.

Men det var ett särskilt inlägg som enligt Zara missförstods ordentligt, och som gjort att hon mött en del vrede och frågetecken från fansen.

"Jag vill vara som Beyoncé – men är nog hellre som Adele"

Hon har tidigare varit väldigt öppen med att superstjärnan Beyoncé är hennes stora idol och att hon ser upp till henne på alla sätt när det kommer till artisteri. I en av sina hyllningar till stjärnan nämner hon att hon gärna hade velat vara som Beyoncé, tills hon insåg hur hårt hon måste träna. Då insåg hon att hon hellre skulle vara Adele på scenen.

Zara förklarade i sina svar att hon menade att Beyoncé, som är känd för sin avancerade koreografi, konstant tvingas att dansa omkring på scenen under sina konserter. Detta medan Adele bara behöver stå med en mikrofon och använda sin röst.

Zara mötte även stöd av andra fans som tycker att hennes följare tenderar att "missförstå henne" ganska ofta.


Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.