1 av 3
2 av 3
- Foto: Stella Pictures / Photoshot
3 av 3
- Foto: ReportagefotoBMP Box 12063 102 22 Stockholm 086539300 / Stella Pictures

PewDiePie ska visa upp sin nya lyxbil – chockar fansen ordentligt

Filmen där Youtube-miljonären Felix "PewDiePie" Kjellberg visar upp sin nya bil har setts av nästan fyra miljoner människor under loppet av ett dygn.


Den svenska Youtube-stjärnan Felix "PewDiePie" Kjellberg har dragit in många många miljoner på sitt Youtubande men är även med på listan över världens mest inflytelserika människor.

Det var magasinet Time som årligen utser de som influerar sin omvärld – och på årets lista hittar vi namn som påven Franciskus, Facebook-grundaren Mark Zuckerberg och och Barack Obama.

Visar upp sin nya "ride"

I en ny video som Felix publicerade på sin Youtubekanal visar han nu upp sin införskaffade bil.

Han berättar att han inspirerats av andra rika Youtubers som ofta lägger ut filmer där de skryter om sina nya Lamborghinis, Ferarris och andra lyxbilar.

– Nu är det min tur, sa PewDiePie i sina sociala medier.

Men håll i hatten. Det här kommer inte vara som du förväntat dig.


Gillade du att läsa om PewDiePies nya bil? Då kanske du dessutom vill veta hur mycket pengar den svenska Youtube-stjärnan drar in...

Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.