Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ex On The Beach-profilens egna ord om graviditeten: "Det är jobbigare än man tror"

- 21/06/2016, 13:33 -
1 av 2

2 av 2

Det var under helgen som Ex On The Beach-deltagarna Adde "Adinator" Mijanovic och Anna-Lisa Herascu gick ut med att Anna-Lisa väntar parets gemensamma barn.

Årets Ex On The Beach Sverige har minst sagt bjudit på sin beskärda del drama, bråk, sex och underhållning.

Två stycken som bidrog till både det ena och det andra var deltagarna Andrijano "Adinator" Mijanovic och Anna-Lisa Herascu. Deltagarna har sedan ett år tillbaka haft ett av och på-förhållande, och efter årets säsong av skandalprogrammet har de fortsatt att umgås. Och nu har de gått ut med att Anna-Lisa väntar barn.

"Inte bestämt hur vi ska göra"

I en intervju med Nyheter24 berättade Adde att paret är glada men att de inte riktigt bestämt sig för hur de ska göra.

Bilden kan inte visas :(

– Hon mådde dåligt i cirka en veckas tid, så i dag morgonen så köpte hon ett graviditetstest och det visade sig att hon är gravid. Det är en chock för oss men vi är inte alls negativt inställda till det. Vi är väldigt glada plus det skulle va nice att få en Adinatoor junior.

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Anna-Lisa att Adde är mer positivt inställd till att bli förälder än vad hon själv är.

– Det är en jättestor förändring i hela livsstilen. Mycket jobbigare än vad man egentligen tror, det är mest så jag tänker. Jag vet inte om jag är redo att offra det livet jag lever nu för att skaffa barn, familj och skit. Adde är mer ”vi kör bara”. Han är mer yolo än vad jag är, säger hon.

Att Adde är lite mer spontan visar kanske det här klippet, där en helt annan deltagare får får känslorna att spira: