Anna-Lisa och pojkvännen är kända från dokusåpan Ex on the beach
Anna-Lisa och pojkvännen är kända från dokusåpan Ex on the beach - Foto: Insagram

Ex on the beach-profilen näthatas – efter nakenbild

Gravida Anna-Lisa Herascu från Ex on the beach hatas nu efter att ha poserat naken på en bild på Andrijano "Adde" Mijanovics Instagram.


Nyheter24 har tidigare skrivit om att Anna-Lisa Herascu och pojkvännen Andrijano Mijanovics väntar barn tillsammans och om de när de bestämt sig för om de ska behålla det eller inte.

Nu skapar paret än mer kalabalik på nätet när Adrijano, 23, lade upp en bild på Anna-Lisa, 20, där hon står lutad mot ett fönster, helt naken, med texten "Det är min gärri mannen, hatar att jag älskar dig baby".

De arga kommentarerna lät inte vänta på sig. Många ansåg att Anna-Lisa var en dålig förebild, speciellt eftersom hon är gravid och kanske ska bli mamma. Andra skriver också att paret inte borde skaffa barn efter bilden, skriver Expressen.

"Har du ingen respekt för dig själv inte för att vara elak men du är också gravid va, tänk hur barnet kommer bli när den har sådana föräldrar?", skriver en person på Instagram.

"Du måste förstå att du kommer att bli en förebild man är inte en förebild när man lägger upp sådan bild på sig själv", skriver en annan.

Men Anna-Lisa låter inte kritiken bekomma henne.

– Jag räknade med att de kommentarerna skulle komma om man lade upp bilden. Men jag tänker inte riktigt så, jag ser inte den bilden som en vulgär bild. Du kan se bilder på stranden, badhus, det är samma sak. Det hade varit en annan sak om man hade sett min framdel, men nu är det bara en rumpa, säger hon.

Anna-Lisa och pojkvännen har ännu inte bestämt sig för hur de ska göra med barnet. Men nästa vecka ska hon på ultraljudskontroll för att se att allt verkar bra och normalt så här långt.

– Då ska vi se så att allting är bra innan vi börjar tänka på hur vi ska göra. Därefter, om allting ser bra ut, får vi helt enkelt se. Men vi är i alla fall inte negativt inställda till det. Jag dricker inte, var nykter hela midsommar och vi försöker sluta röka. Vi försöker se vad vi kan göra åt det, säger hon till Expressen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är bilden vulgär?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.