Söndag 16 Jan
Stockholm

Ex on the beach-profilen näthatas – efter nakenbild

Anna-Lisa har fått motta en hel del kritik för den avklädda bilden som lades upp på pojkvännens Instagram.
1 av 6
Anna-Lisa har fått motta en hel del kritik för den avklädda bilden som lades upp på pojkvännens Instagram. Foto: Instagram
Anna-Lisa och pojkvännen är kända från dokusåpan Ex on the beach
2 av 6
Anna-Lisa och pojkvännen är kända från dokusåpan Ex on the beach. Foto: Insagram
Här är den omtalade nakenbilden.
3 av 6
Här är den omtalade nakenbilden. Foto: Instagram
Anna-Lisa är också gravid men vet inte hur hon ska göra med barnet än.
4 av 6
Anna-Lisa är också gravid men vet inte hur hon ska göra med barnet än. Foto: Instagram
Här med pojkvännen Andrijano.
5 av 6
Här med pojkvännen Andrijano. Foto: Instagram
Paret har haft ett on-off-föthållande sedan programmet
6 av 6
Paret har haft ett on-off-föthållande sedan programmet. Foto: Instagram

Gravida Anna-Lisa Herascu från Ex on the beach hatas nu efter att ha poserat naken på en bild på Andrijano "Adde" Mijanovics Instagram.

Kommentera (30)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Anna-Lisa Herascu och pojkvännen Andrijano Mijanovics väntar barn tillsammans och om de när de bestämt sig för om de ska behålla det eller inte.

Nu skapar paret än mer kalabalik på nätet när Adrijano, 23, lade upp en bild på Anna-Lisa, 20, där hon står lutad mot ett fönster, helt naken, med texten "Det är min gärri mannen, hatar att jag älskar dig baby".

De arga kommentarerna lät inte vänta på sig. Många ansåg att Anna-Lisa var en dålig förebild, speciellt eftersom hon är gravid och kanske ska bli mamma. Andra skriver också att paret inte borde skaffa barn efter bilden, skriver Expressen.

"Har du ingen respekt för dig själv inte för att vara elak men du är också gravid va, tänk hur barnet kommer bli när den har sådana föräldrar?", skriver en person på Instagram.

"Du måste förstå att du kommer att bli en förebild man är inte en förebild när man lägger upp sådan bild på sig själv", skriver en annan.

Men Anna-Lisa låter inte kritiken bekomma henne.

– Jag räknade med att de kommentarerna skulle komma om man lade upp bilden. Men jag tänker inte riktigt så, jag ser inte den bilden som en vulgär bild. Du kan se bilder på stranden, badhus, det är samma sak. Det hade varit en annan sak om man hade sett min framdel, men nu är det bara en rumpa, säger hon.

Anna-Lisa och pojkvännen har ännu inte bestämt sig för hur de ska göra med barnet. Men nästa vecka ska hon på ultraljudskontroll för att se att allt verkar bra och normalt så här långt.

– Då ska vi se så att allting är bra innan vi börjar tänka på hur vi ska göra. Därefter, om allting ser bra ut, får vi helt enkelt se. Men vi är i alla fall inte negativt inställda till det. Jag dricker inte, var nykter hela midsommar och vi försöker sluta röka. Vi försöker se vad vi kan göra åt det, säger hon till Expressen.

Är bilden vulgär?
Tack för din röst!
Kommentera (30)
Kopiera länk
Dela