1 av 2
2 av 2

Ex on the Beach-profilen berättar om näthatet efter sexnatten

Ida Lidámo berättar om hatet hon fått efter triangeldramat som visades upp i TV. " Gjort är gjort och kan inte göra något åt saken nu".


Årets säsong av Ex on the Beach-Sverige har minst sagt bjudit på rubriker, och programmet är nu slut för i år. Men efterskallen efter årets händelserika säsong är fortfarande i full gång.

En av årets snackisar har bland annat varit triangeldramat mellan Olivia Ring Hedlund, Hampus Ekberg, och Ida Österberg Lidámo.

Olivia och Hampus blev ett par inne i det karibiska lyxhuset, men Hampus hade samtidigt ett gott öga för Ida. Efter att Olivia skickats hem inledde Hampus och Ida en fling, och det slutade med att paret hade sex.

"Har inte sett avsnitten"

Ida mötte skarp kritik från Olivia efter att avsnitten sänts.

– Det var jobbigt att det var Ida. Hon hade suttit och prata med mig innan om att hon aldrig skulle kunna göra någonting med Hampus, sen så hände det som hände. Det var jobbigt, berättade Olivia för Nyheter24.

"Jag blev kallad hora"

Men det var inte bara Olivia som riktade kritik mot Ida utan även tittarna gick till attack. Konstigt nog var det Ida som fick ta smällen, trots att även Hampus var med på noterna.

– Jag blev kallad hora, smuts, fitta och massa andra fula kommentarer. Detta medan Hampus knappt fick någon. Jag vet att det jag och Hampus gjorde var fel mot Olivia och jag ångrar det jättemycket. Men varför ska bara jag få allt hat?

– Både han och jag gjorde lika mycket "fel". Eller är det bara för att jag är tjej? Eller vad är grejen? Nu är jag så stark i mig själv redan så jag tar inte åt mig överhuvudtaget utav hatkommentarerna men när blev det okej att näthata?, skriver Ida ut på sin blogg.

Hampus har även tidigare berättat att han försöker vara snäll mot tjejer men att det inte alltid går vägen. Kolla in klippet nedan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!