Måndag 4 Jul
Stockholm

Skönhetsbloggerskan väljer en nykter sommar: "Alkohol är en legal drog"

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Skönhetsbloggerskan Isabella Jedler har för vana att vakna upp bakis efter helgens slut. Men nu vankas det andra tider.

Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela

Finest-bloggerskan Isabella Jedler Forsman är en stor skönhetsprofil på sociala medier och har omkring 50 000 följare på Instagram. Förra året var hon Sveriges representant i skönhetstävlingen Miss International.

På Jedlers blogg får hennes följare ta del av hennes smink och modetips, träningspass och även festnätter. Men nu är det slut på det sistnämnda. Bloggerskan berättar nämligen att hon nu tänker ha en "vit sommar" utan alkohol. Inte för att tillfälligt testa, utan för att få det till en ny vana.

– "Det är ok, du är ju bara 20 år", well, hur många gånger har man inte fått den tröstrepliken när man varit bakis allt för många gånger en vecka? Hur många gånger har jag framförallt inte sagt så till mig själv? Nog är jag ändå en hyfsat städad tjej med alkoholen, jag blir inte personlighets förändrad eller något sådant, jag har faktiskt helt ärligt uppriktigt kul, skriver bloggerskan.

– Men om man skulle ställa sig själv ett ultimatum att vara nykter under en period, och se det som ett problem, ja då borde man rannsaka sig själv och inse att det faktiskt är ett problem. Alkohol är den legala drogen i samhället, lägger hon till.

"Jag kommer att festa – men nykter"

Isabella berättar att hon inte har någon speciell limit för sin nykterhet, utan mer ser det som en ny vana.

– Jag tänker inte ha någon nedräkning, jag tänker inte ha någon vit månad eller liknande gör enligt mig använder man en nedräkning som något jobbigt, lite som en jobbig detox. Man längtar tills dagarna är över, men jag tänker inte göra det, jag tänker mig något större. En ny vana helt enkelt.

För vi kommer festa, det är sommar! Men vi kommer festa nyktra, vi kommer komma ihåg allt alla säger och gör, och vi kommer alltid alltid alltid bara göra det vi precis vill göra. Hur jäkla awesome är inte det?, skriver hon.

Läs hela blogginlägget här.

Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.