1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Trekanten blev för mycket för Amelia – bröt upp med Adde efter sexnatten

Ex on the Beach-deltagaren Amelia Silowá avslöjar varför det tog slut mellan henne och Adde "Adinator" Mijanovic.


Årets Ex On The Beach Sverige har minst sagt bjudit på sin beskärda del drama, bråk, sex och underhållning.

Två deltagare som bidrog till både det ena och det andra var deltagarna Andrijano "Adinator" Mijanovic och Amelia Silwolá som snabbt hittade varandra på det karibiska hotellet och inledde en romans efter bara någon vecka.

Paret fortsatte att träffas i cirka två månader efter programmet, men sagan blev inte längre än så. I dag har Amelia blockerat Adde på alla sociala medier, och det före detta paret varken hörs eller ses. Nu avslöjar Amelia på bloggen vad det var som gjorde att paret bröt upp.

"Han hade trekant efter ett bargig"

Det är under profilens frågestund på bloggen som en läsare frågar Amelia om hon och Adde fortfarande träffas.

– Jag och Adde träffades cirka en och en halv månad efter programmet. Vi slutade träffas på grund av att han hade en trekant på ett bargig, skriver hon och fortsätter:

– Jag var noga med att berätta att saker här ute inte är som bubblan vi levde i Karibien, utan dagen han rörde en annan tjej här ute kunde han glömma mig – och så blev det.

Adde väntar nu barn med deltagaren Anna-Lisa Herascu. Det kan du läsa mer om här.

Vi försökte intervjua Ex on the Beach-Adde – det gick sådär

Ex on the Beach-Adde visar hur han fångar in en tjej

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.