Kissie var med om en extremt obehaglig upplevelse på Gotland.
Kissie var med om en extremt obehaglig upplevelse på Gotland.

Kissie berättar om toalettattacken: "Blev utsatt för sexuella övergrepp"

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson berättar om en fruktansvärd upplevelse hon tvingades vara med om på Gotland.


Alexandra "Kissie" Nilsson driver en av Sveriges mest besökta bloggar och delar med sig av sin vardag som innehåller allt från träning, modetips, fest och livsråd. Men nu har hon tagit i ett annat aktuellt ämne, nämligen polisens "Tafsa inte"-armband.

I ett av hennes senaste inlägg delar dock Alexandra med sig av en väldigt personlig och jobbig upplevelse hon tvingades vara med om för två år sedan på Gotland.

"Blev utsatt för sexuella övergrepp"

Det var för cirka två år sedan som bloggerskan befann sig på Gotland under sin semester. Alexandra var ute på det populära partystället Kallis för en kväll i goda vänners lag. Men det hela slutade med en tragedi.

– Jag skulle gå in på toaletten och en turist lyckades trycka sig in på toaletten som jag befann mig i och försökte ha sex med mig.

– Jag ska inte gå in på detaljer vad han gjorde men jag slog honom i ansiktet och puttade ut honom så han ramlade ner för två trappsteg. Han slog sig väldigt hårt såklart och det är jag glad att han gjorde, berättar bloggerskan.

– Hur som helst, det jag ville ta upp var polisens initiativ med att ta fram ett armband där det står ”tafsa inte”. Jag tycker det är ett skämt, hur ska ett jäkla armband göra någonting? Dessutom känns det som ett steg bakåt, ska vi behöva ett jäkla armband för att berätta att vi inte vill att främmande män ska få tafsa på oss? Är det inte självklart? Och har man inte armbandet på sig, är det ok för killarna att tafsa då eller?, avslutar Alexandra.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.