Fredag 7 Maj
Stockholm

Kissie berättar om toalettattacken: "Blev utsatt för sexuella övergrepp"

Kissie var med om en extremt obehaglig upplevelse på Gotland.
Kissie var med om en extremt obehaglig upplevelse på Gotland. Foto:

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson berättar om en fruktansvärd upplevelse hon tvingades vara med om på Gotland.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alexandra "Kissie" Nilsson driver en av Sveriges mest besökta bloggar och delar med sig av sin vardag som innehåller allt från träning, modetips, fest och livsråd. Men nu har hon tagit i ett annat aktuellt ämne, nämligen polisens "Tafsa inte"-armband.

I ett av hennes senaste inlägg delar dock Alexandra med sig av en väldigt personlig och jobbig upplevelse hon tvingades vara med om för två år sedan på Gotland.

"Blev utsatt för sexuella övergrepp"

Det var för cirka två år sedan som bloggerskan befann sig på Gotland under sin semester. Alexandra var ute på det populära partystället Kallis för en kväll i goda vänners lag. Men det hela slutade med en tragedi.

– Jag skulle gå in på toaletten och en turist lyckades trycka sig in på toaletten som jag befann mig i och försökte ha sex med mig.

– Jag ska inte gå in på detaljer vad han gjorde men jag slog honom i ansiktet och puttade ut honom så han ramlade ner för två trappsteg. Han slog sig väldigt hårt såklart och det är jag glad att han gjorde, berättar bloggerskan.

– Hur som helst, det jag ville ta upp var polisens initiativ med att ta fram ett armband där det står ”tafsa inte”. Jag tycker det är ett skämt, hur ska ett jäkla armband göra någonting? Dessutom känns det som ett steg bakåt, ska vi behöva ett jäkla armband för att berätta att vi inte vill att främmande män ska få tafsa på oss? Är det inte självklart? Och har man inte armbandet på sig, är det ok för killarna att tafsa då eller?, avslutar Alexandra.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela