Ellen Bergström får drömjobbet – men fansen gillar det inte

- 12/08/2016, 12:52
Det här kommer ju endast bli svinroligt.

Det här kommer ju endast bli svinroligt.

Instagram

I höst kommer vi få vakna tillsammans med Ellen Bergström – i alla fall om du lyssnar på radio.

I går kom nyheten att Titti Shultz lämnar radiokanalen NRJ, något som såklart gjorde flera lyssnare besvikna. Men besvikelsen varade inte länge, för hennes ersättare blir ingen mindre än Ellen Bergström. Men vissa gillar inte förändringen och trogna NRJ-lyssnare verkar inte gilla den nya trion.

Ellen kunde i går meddela att det blir hon, Ola och Daniel Paris som tar över "Vakna Med NRJ!" i höst. På Instagram skriver hon att det är en riktig självförtroende boost och att hon inte alls är speciellt nervös, med en ironisk touch.

Men i alla positiva reaktioner fanns även negativa – något som förmodligen gjorde Ellen lite mer nervös. "Inte samma nrj längre.. Jag kmr bara vara en av alla som inte kommer lyssna på nrj längre" och "Oj vad ni kommer tappa lyssnare nu" är några av av kommentarerna.

Några timmar efter avslöjandet postade hon en video där hon scrollar igenom negativa kommentarer, på ett skämtsamt sätt om Ellen är expert på.

Men självklart öser även positiva kommentarer in – för vem vill inte vakna till att höra Ellen varje morgon? Drömmen, säger vi!