Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aina Lesse var rädd för att vara ensam efter uppbrottet: "Gud vad sjukt"

- 20/08/2016, 09:47
Aina Lesse berättar att hon var rädd för ensamheten efter uppbrottet.

Aina Lesse berättar att hon var rädd för ensamheten efter uppbrottet.

Det var i somras som Aina Lesses och Ludvig Turners kärlekssaga tog slut.

Det var under sommaren strax innan midsommar som Aina Lesse, 24, och Ludvig Turner gjorde slut.

– Jag har tyckt att det är jobbigt i många år. Jag hade pojkvän när jag var 16 år och vi var tillsammans i flera år. Man var ung och träffade någon ny kille snabbt efter. Jag tror att det är många som är så. Som bara hoppar in i kärleksrelationer och vänskapsrelationer där man umgås supermycket, säger hon till Nöjesbladet.

Efter uppbrottet berättade Lesse på sin blogg att hon varit rädd för ensamheten och blev tvungen att lära sig att vara själv.

– När jag och Ludvig gjorde slut så kände jag bara 'gud vad sjukt, nu är det första gången jag är själv'. Jag har ingen kompis som jag träffar varje dag och jag har ingen ny kille. Jag var lite chockad och kände 'fan vad läskigt'. Det kändes konstigt att komma hem till en tom lägenhet och vara själv en kväll. Och att det ska vara så på obestämd framtid, säger hon till Nöjesbladet.

Men trots det har hon inget dåligt att säga om sitt ex utan tvärtom. Lesse berättar också att att det inte passade att vara ett par just nu då båda har olika saker för sig. Hon säger också att de kanske blir tillsammans i framtiden igen.