Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läsarna rasar på Kissie: "Du är inte längre min förebild"

- 20/08/2016, 19:42 -
Alexandra Nilsson
1 av 2

Nu ger Kissie svar på tal.

Instagram

Inköp
2 av 2

Den här jackan köpte Kissie – något läsarna inte gillade.

Kissies.se

Kissie ger en känga till alla läsare som rasade när hon visade upp sitt nya köp.

Alexandra "Kissie" Nilsson visade upp sin nya jacka på bloggen för några dagar sedan – något som läsarna rasar över.

Kissie köpte nämligen en jacka gjord av skinn, trots att hon tidigare skrivit att hon varken köper skinn eller päls längre, och skriver ofta om att hon äter vegetariskt.

Kissies.se

Kommentarerna strömmade in och en läsare skrev att hon inte längre är hennes förebild. Nu ger Kissie svar på tal till kritiken i ett nytt inlägg, där hon ger en känga åt alla som handlar på H&M.

"Jag tycker inte att folk som handlar på H&M har någon rätt alls att kritisera andras shoppingvanor. Och samma sak gäller folk som äter kött, dom ska inte kritisera att jag köpte EN skinnjacka när jag annars äter mestadels vegetariskt och förutom detta köp handlar jag aldrig något som är gjort på päls (vilket jag gjorde förut, tyvärr)." skriver hon på bloggen.

Hon menar att arbetsförhållanden för dem som syr kläderna åt H&M är usla, därmed har människor som handlar där inte rätt att kritisera andras shoppingvanor.

Och till personen som skrev att Kissie inte längre sin förebild svarar hon så här:

"Välj en renodlad vegan ifall ni vill ha en sån förebild, för jag är en vanlig konsument som försöker så gott som jag kan med min livstil."