Ashley Martelle.
1 av 6
Ashley Martelle.
Hon har över en miljon följare på Instagram.
2 av 6
Hon har över en miljon följare på Instagram.
Och supermånga trogna fans.
3 av 6
Och supermånga trogna fans.
Ingen mindre än Amber Rose säger att hon har en crush på Martelle.
4 av 6
Ingen mindre än Amber Rose säger att hon har en crush på Martelle.
Nu tar hon upp ämnen thigh gap.
5 av 6
Nu tar hon upp ämnen thigh gap.
Som engagerar många.
6 av 6
Som engagerar många.

Modellens lättklädda bild gör succé – av en väldigt bra anledning

Modellen med över en miljon följare publicerade en spegelselfie med ett väldigt speciellt syfte.


Modellen och kändisflickvännen Ashley Martelle, 21, har över en miljon följare på Instagram och har på senare år hamnat mer och mer i rampljuset.

Ashley är en aktiv Instagrammare och visar dagligen upp sina kurvor på insta. Men hon gillar även att diskutera allvarligare ämnen på sina sociala medier. Bland annat har hon pratat om åldersskillnaden mellan henne och pojkvännen Irv Gotti, 46. Irv är musikproducent och är grundare till "Inc Records" och de har officiellt gått ut med att de är ett par.

Många användare kommenterar ofta bilder på paret med att "han är gammal nog för att vara din pappa", "vad gör du med honom", "du kan få vem du vill".

Ashley svarade tillslut med denna video:

Efter videon överöstes hon av kommentarer från användare i liknande situationer som tackade henne för att hon tar upp ämnet och visar att man inte ska bry sig om vad andra tycker.

Hyllas på nytt efter spegelselfie

Men denna gång tar modellen upp ett annat ämne – nämligen fenomenet thigh gap. Hon publicerade under gårdagen en lättklädd bild med texten "thigh gap fail". På nytt överöses hon nu med kommentarer där folk skriver att det är fint att hon visar att man inte behöver ha ett thigh gap för att vara modell.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

1 timme sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

2 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

2 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

3 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.