Rebecca Stella byts ut – här är nya programledarna för Studio Paradise

- 01/09/2016, 11:42 -
1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Paradise Hotel får in tre nya heta profiler som ska leda "Studio Paradise" i år.

Flera år i rad har den svensk TV-profilen Rebecca Stella tillsammans med Salvatore "Salvan" Scappini varit programledare för Paradise Hotels dotterprogram "Studio Paradise". Programmet sänds vanligtvis strax efter Paradise Hotel då någon av deltagarna tvingats åka hem, och de får då gästa studion och berätta om sin tid inne på hotellet.

Men i år leds programmet av tre nya programledare, och ja, du kommer att känna igen alla tre.

En Youtuber och två gamla deltagare

Programmet i år kommer att ledas av inga mindre än det omskrivna Paradise Hotel-paret Jasmine Gustafsson och Adrian Montin. Jasmine var med i PH år 2014 och Adrian var med 2015.

Antonia ”Anty” Johnson är känd Youtuber och stort Paradise Hotel-fan. Även hon kommer att hänga i studion tillsammans med årets deltagare.

"Vad kan vara bättre än att grilla de nya deltagarna?"

Jasmine och Adrian är minst sagt taggade på nya uppgiften och berättar att de själva inte riktigt kunnat släppa PH.

– Jag är så glad över att få den här chansen. Jag har inte riktigt släppt PH än och känns kul få vara på andra sidan och ställa de tuffa frågorna. Det är extra roligt att få göra det här tillsammans med min pojkvän Adrian, säger Jasmine.

– Jag var storspelaren inne i Paradise Hotel och lärde mig att styra mina medspelare väldigt bra. Nu ska jag ta med mina erfarenheter därifrån och grilla de nya deltagarna, berättar Adrian Montin.

Studio Paradise har premiär på tisdag den 6 september på den nya digitala plattformen Viafree.

Jasmine har över 200 000 följare på Instagram och ofta får hon frågan var hon köper alla sina snygga underkläder och kläder. Det hittar du bland annat här och här.