Sanna Bråding: "Jag hade sex med en knarklangare i en trappuppgång"

- 06/09/2016, 12:06 -
Hon släpper nu självbiografin "För mycket av allt".
1 av 4

Hon släpper nu självbiografin "För mycket av allt".

Sigge Klemetz / Stella Pictures / Stella Pictures

Sanna Bråding.
2 av 4

Sanna Bråding.

Sanna tillsammans med sonen. Hon väntar nu sitt andra barn.
3 av 4

Sanna tillsammans med sonen. Hon väntar nu sitt andra barn.

4 av 4

Stella Pictures / Stella Pictures

Svenska TV-profilen Sanna Bråding berättar om den mörka tiden hon gick igenom när hon hamnade i ett narkotikamissbruk.

Sanna Bråding, 36, är en folkkär TV-profil som fångade svenska folkets hjärtan när hon medverkade i serien "Tre Kronor". Men tiden efter succéserien blev väldigt mörk.

I sin bok "För mycket av allt" berättar nu Sanna om drogmissbruket, ätstörningarna och de sexuella övergreppen.

– Jag var hembjuden på en inflyttningsfest hos en av mina nära vänner. Jag kommer dit och är helt fladdrig. Jag inväntar en leverans av droger som blivit lite sen och jag känner i hela mig att jag måste ha den nu. Jag har bett killen att komma till hennes adress och jag försöker lugna mig lite genom att bälga i mig av hennes vin.

– Killen, som jag vid det här laget känner väl, kommer med drogerna, och jag minns att jag har sex med honom i trappuppgången utanför min väns lägenhet. Jag reflekterar inte ens över att det skulle vara onormalt eller konstigt, skriver hon.


Blev våldtagen på kryssning

Bråding fortsätter med att berätta om den fruktansvärda händelsen hon var med om 2008 på en kryssning som hon åkte väg på tillsammans med några bekanta.

– Plötsligt vaknar jag till av att min polare, den där killen som skulle ta hand om mig, att han ligger bakom mig i sängen. Att han har tagit av mig mina byxor och att han trycker in sin kuk i mig. Sen minns jag inget mer. Jag var så borta. Min nästa minnesbild är att det kommer in ytterligare en kille i hytten och att min så kallade polare avbryter allting då och drar.

– Jag minns att jag har jätteont i magen, att han har tryckt upp min tampong så högt upp att jag inte får ut den, att jag ser en flaska whisky bredvid sängen och att jag börjar halsa ur den. Jag sover inget mer den natten, jag går upp och fortsätter festa med alla andra. Stänger av, som jag var så bra på, fortsätter hon.

Sanna har i dag lämnat den mörka tiden bakom sig och väntar i skrivande stund sitt andra barn. Hon driver även en populär mamma-blogg på Amelia.