Paow rasar på skvallertidning efter klamydiarubrik

- 14/09/2016, 10:06
1 av 2

2 av 2

Paulina "Paow" Danielsson fick en chock när hon öppnade tidningen.

Paulina "Paow" Danielsson är tillbaka i Sverige efter dryga sex månaders säsongande i Magaluf. Paulina anlände till Stockholm brunbränd och nykär för drygt två veckor sedan, och det gick inte obemärkt förbi.

Såg sig själv i tidningen

Paulina gästade Nyheter24:s "Eftersnacket" där hon berättade om sina tidigare erfarenheter i Paradise Hotel. Hon berättade även lite om nya pojkvänner Mattias Coleman.

På sin blogg berättar hon nu att hon nyligen öppnade en skvallertidningen och fick syn på en bild på paret. Rubriken löd "Paow har ny kille och testar sig för klamydia". Bredvid syns en puff med texten "Jag äcklas av mig själv".


Sanningen var den att Paulina sagt att hon äcklas av beteendet hon får när hon är kär. Att hon sedan gått och testat sig är ingenting hon hymlar om.

– Att jag testade mig för klamydia? Ja, jag testade mig för HIV också. Passade på att kolla läget. Även om man bara ligger med en person så kan man ändå få någon skit, och det räcker med att den personen har legat med en annan. Så ja. Jag ville helt enkelt bara kolla mig. Det är väl inte så konstigt?

– Och nej jag hade inget, avslutar bloggerskan.