Bloggerskans senaste bild gör fansen oroliga

- 19/09/2016, 10:50
1 av 5

2 av 5

3 av 5

4 av 5

5 av 5

Alexandra "Kissie" Nilsson delade med sig av en bild på bloggen. Nu är hennes fans oroliga.

Alexandra "Kissie" Nilsson driver en av av Sveriges största livsstilsbloggar. Hon har som princip att alltid vara ärlig mot sin läsare och försöker därför att dela med sig av så mycket hon kan från sin vardag.

Bloggerskan har en stor skara trogna läsare som följer varenda steg hon tar, och de dagar hon är extra nere, då är de inte sena med att reagera.

Oroliga efter senaste bilden

Det var under veckan som Kissie publicerade en bild på sig själv där hon gråter. I texten gav hon ett löfte om att förklara för sina läsare vad det gäller, men ännu har ingen förklaring setts till.


– Fyfan för dig, lyder rubriken.

– Jag kommer berätta hur det ligger till, varför jag var ledsen igår. Delvis för jag inte vill att ni ska tro att jag fiskar sympati eller besökare (det har jag redan gott om) men också för att jag känner att jag vill och behöver göra det, fortsätter hon.

"Det var fel av mig"

Nu skriver bloggerskan att hon tyvärr inte kommer att berätta vad som hänt.

– Det var fel av mig att säga att jag ska förklara ”allt” för det kan jag tyvärr inte. Har lovat att visa så mycket respekt som jag bara kan och jag måste hålla det, såklart. Ni får tro mig att jag berättar så mycket jag kan, och när jag kan det. Att hitta balansen mellan privatliv och blogglivet är fortfarande något jag än idag kämpar med.

Kommentarsfältet svämmar nu över med stöttande ord från läsarna.