Kissie: "Därför vill din partner inte bli tillsammans med dig på Faceboook"

- 23/09/2016, 13:21 -
1 av 3

– ​Jag ska vara ärlig och berätta hur jag har gjort, för jag har aldrig varit i en relation på Facebook, berättar Kissie.
2 av 3

– ​Jag ska vara ärlig och berätta hur jag har gjort, för jag har aldrig varit i en relation på Facebook, berättar Kissie.

I ett blogginlägg berättar hon nu varför.
3 av 3

I ett blogginlägg berättar hon nu varför.

Alexandra "Kissie" Nilsson påstår att det här med "relationship"-statusen på Facebook skapar oro hos många på grund av en väldigt speciell anledning.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson drar sig inte för att säga vad hon tycker. På sin välbesökta blogg diskuterar hon allt mellan himmel och jord och denna gång har hon valt att diskutera relationer. Eller rättare sagt – relationer på Facebook.

"Man vill hålla det öppet"

Alexandra frågar sina följare hur de ser på "relationsstatusar" på Facebook. Hon berättar att hon själv haft relationer men att hon valt att inte skriva ut det på Facebook.

– Jag ska vara ärlig och berätta hur jag har gjort, för jag har aldrig varit i en relation på Facebook, men jag har haft relationer som ni vet. Jag har alltid sagt att jag inte vill ha vara i en relation på Facebook, och skyllt på att det är onödigt och att ”vår relation har ingen annan med att göra. Det blir bara problem, du vet hur det är”.

– Precis som jag har hört killar säga till sina flickvänner. Vi är ju väldigt snabba på att peka finger mot killar och kalla dom för ”fuck boys”. Men sanningen då? Jo jag har sagt så för att kunna hålla mina valmöjligheter öppna. Sjukt brutalt ärligt men så har det faktiskt varit. Är jag en ”fuck girl” då eller? Nej, jag har varit en fegis bara och tagit den där statusen på alldeles fört stort allvar, precis som många andra, skriver hon.

Läs hela inlägget här.

Vill du precis som Kissie införskaffa dig kändisvärldens populäraste Calvin Klein-underkläder? Det kan du göra här.

Vill du att ditt förhållande ska skrivas ut på Facebook?