Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jockiboi och Jonna får nytt program – nu ska folk få veta allt

- 11/10/2016, 10:16
1 av 2

2 av 2

Efter dundersuccén kommer Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell dyka upp i rutan på nytt.

Youtubestjärnorna Jonna Lundell och Joakim "Jockiboi" Lundell gjorde braksuccé med sitt förra program "Jockiboi & Jonna i Nöd och Lust".

Det är därför en glädjande nyhet för alla fans där ute att paret nu kommer att dyka upp i rutan på nytt.

– Våra fans betyder allt för oss och nu vill vi dela med av oss ytterligare. Vi vill att de ska få lära känna oss på djupet och vara med i skapandet av våra videos, säger Joakim Lundell.

En glimt av parets vardag

Programidén bygger på att tittarna ska få en glimt av parets vardag. I nya programmet som kommer att få namnet “Jockiboi och Jonna” kommer avsnitten att bli längre än tidigare och balansera mellan allvar och humor. Det är ovanligt kort tid mellan produktion och sändning för att tittarna ska få en inblick i hur de klipp de nyligen har sett på YouTube skapats.

Parets relation sätts ständigt på prov då de sliter med att underhålla sina hundratusentals fans med dagliga uppdateringar från hemmet i Norrköping. Tittarna får följa dem i motgång och framgång när de ska ta nästa stora steg i livet såsom att skaffa barn, ta körkort och bygga hus.

Programmet kommer att sändas på Viafree och TV3 och har premiär den 25 oktober. Den linjära sändningstiden kommer att meddelas senare.