Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ullareds-Åke, pizzabagare och en bäver – är "Wild Things" Sveriges märkligaste program?

- 11/10/2016, 16:08 -

Vi har kollat och blir verkligen inte kloka på det här. Antingen är "Wild Things" helt värdelöst eller så är det helt genialiskt.

Ikväll, tisdag, klockan 20:00 i Kanal5 är det premiär för ett av de märkligaste programmen vi stött på. Vi blir inte kloka på "Wild Things"!

Okej, så här beskriver Kanal5 programmet: ”Vanliga svenska par tävlar i en sydamerikansk hinderbana om en stor prissumma”.

Inga konstigheter så långt, må vara att hinderbanan tydligen ligger i Sydamerika vad det nu skulle spela för roll.

I detta det första avsnittet blir vi lovade ”Ullareds-Åke med sin bäverkompis mot pizzabagare, lapplisor och brandmän”. Det här kan mycket väl vara den märkligaste mening vi någonsin läst. Samtidigt blir vi ohyggligt nyfikna på vad det här handlar om!

Bland annat går själva tävlingsmomentet ut på att ena halvan av laget är utklädda till ett gigantiskt djur. Dessa verkar har fritt spelrum vad gäller att tacklas, brotta ner och allmänt plåga motståndaren. Typ som hockey med djurmasker! Stor underhållning!

Men det fortsätter, för det här är ju inte bara ett vanligt tävlingsprogram. ”När en brandman från Stockholm utklädd till uggla knuffar omkull en gotländsk parkeringsvakt i kycklingdräkt uppstår givetvis kalabalik”. Alla ska med!

"Wild Things" kan mycket väl vara det märkligaste programmet som visats i svensk tv.


Kommer du kolla på "Wild Things"?