Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kenza berättar om sexuella övergreppen: "Han stoppade upp sina fingrar mot min vilja"

- 18/10/2016, 10:04

Det är i ett känslosamt inlägg som bloggerskan Kenza Zouiten berättar om när hon utsattes för sexuella övergrepp.

Det är i samband med Rosa Bandet som bloggerskan Kenza Zouiten skriver ut en text om hur det är att vara kvinna i dag. Kenza vars blogg blir läst av hundratusentals unga tjejer väljer denna gång att berätta om de gånger hon blivit utsatt för sexuella övergrepp. Och ja, vidrigt nog är det ett flertal gånger det hänt.

"Han var ungen kjolen"

Kenza berättar att hon under förra sommaren var nära på att bli utslängd från en klubb i Barcelona efter att en okänd man fört upp sin hand mellan hennes ben.

View this post on Instagram

Ready for day party. ✌🏾️

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

– En främmande man drog plötsligt sina fingrar upp under min kjol och in mellan mina ben. Det var efter att jag och Klara stått och skrikit på idioten ett tag som jag gick fram till en kvinna i personalen. Det visade sig att hon kände mannen och anklagade mig för att hitta på detta, hon blev otroligt upprörd och stod och skrek på mig.

"Inte berättat det här förut"

Kenza väljer även att berätta om en händelse hon inte delat med sig av förut. Det var i vintras när hon och fästmannen Aleks var på Mauritius. Parets bodde på ett känt lyxhotell som bland annat blivit känd på grund av sitt fantastiska spa.

– Den manliga massören masserade farligt nära troskanten. Han fortsätter sedan över nacken och bröstmusklerna. Även här höll han på länge, och så började han dra med handen mellan mina bröst ner mot magen. Handduken ligger fortfarande på brösten men jag börjar tycka att det känns väldigt konstigt, berättar hon.

View this post on Instagram

V.

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

– Jag börjar fundera på hur jag ska sätta mig upp och be honom sluta. Men jag hinner inte. Jag slutar andas. Han har dragit ner handduken på magen, mina bröst är ute i vädret. Han börjar massera mina bröst, över hela brösten och bröstvårtorna, och jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Jag skriker inombords, berättar Kenza.

Utredningen lades ned

Efter att ha kommit hem till Sverige och mött stöd från vänner och familj väljer tillslut Kenza kontakta hotellet och lägga en anmälan på massören.

View this post on Instagram

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

Men trots hennes ord lades utredningen ned, massören jobbar kvar och managern anser att det inte fanns bevis nog att händelsen ägt rum.

Har du blivit utsatt för sexuella övergrepp? Kvinnofridslinjen är en stödtelefon för dig som har utsatts för hot, våld eller sexuella övergrepp. Även för dig som känner någon som har utsatts. Du får vara anonym och den som svarar har tystnadsplikt.

Telefon: 020-50 50 50