Katrin Zytomierska stöttas av fansen efter avklädda bilden: "Det är hemskt att vara tjock"

- 21/10/2016, 12:11
1 av 3

2 av 3

3 av 3

Katrin Zytomierskas bild väcker starka känslor.

Katrin Zytomierska är höggravid och uppdaterar med jämna mellanrum sina fans om hur graviditeten går. Hon berättar lite om vad hon äter, hur det känns och hur vardagen som gravid är.

Men utöver lyckan över att snart få barn tillsammans med pojkvännen Alexander delar även Katrin med sig om vad hon tycker är jobbigt med att vara gravid.

"Livet är orättvist"

Under fredagsförmiddagen delade profilen med sig av en avklädd bild där hon visar upp gravidmagen. Hon berättar om att hon anser att det inte bara är magen som växt, utan även resten av kroppen.

– Det är så hemskt att vara tjock. Jobbigt, obekvämt, tungt, besvärligt, fult, deppigt. Jag har så svårt att förstå hur man kan vara överviktig om man har ett val det är ju tortyr detta. Ringo sa "Mamma du har inte bara fått en otroligt stor mage, du har fått otroligt stora ben också!". Sen vände han om och lät mig stå där i chock.

– Kul sagt. Ärligt och sant. Ni får gärna anklaga mig för att vara kroppsfixerad det är jag. Det är hemskt att vara tjock.

"Du är supervacker"

Katrins fans håller dock inte med. Bildens kommentarsfält fylls nu av stöttande ord där fansen berättar att det är fullt normalt att gå upp i vikt under en graviditet och att hon inte ska fokusera på det.

– Herregud det är helt okej att hon klagar lite. Ta inte illa upp. Hon är säkert jättetacksam att hon kan bli gravid men lite måste man väl få klaga

– Du är så vacker. Fokusera på att njuta i stället.

Vi kunde inte hålla med mer – Katrin ser fantastisk ut.

Katrin har tidigare berättar hur hon är som singel, och att hon under singellivet "känner sig redo för att ligga med alla killar i hela världen". Det kan du läsa om här.