Kissies fans missnöjda med hennes förändring: "Vissa har svårt att acceptera det"

- 27/10/2016, 12:22

Alexandra "Kissie" Nilsson berättar om besvikelsen från fansen och varför hon gjort valet hon gjort.

Alexandra "Kissie" Nilsson driver en av Sveriges största bloggar och har en väldigt trogen fanskara. Hon uppdaterar hela tiden fansen om vad som händer i hennes liv och hon själv säger att hon alltid väljer att vara så ärlig som möjlig.

I ett av hennes senaste inlägg berättar hon nu att många fans blivit besviken på Kissie efter att hon förändrats och vuxit som person.

– Vissa har svårt att acceptera att Kissie inte är samma Kissie som man fick läsa om i media för några år sedan. Vissa verkar tro att det är en strategi från min sida så jag kan tjäna mer pengar, vissa tror jag fejkar min nya ”personlighet” och vissa tycker jag har blivit tråkig haha, skriver bloggerskan.

– Det är helt ok att tycka jag är tråkig, men jag tycker det är konstigt att folk vågar påstå att det ska vara en strategi från min sida. Gott folk, det har gått 10 år sen jag började. Självklart är jag annorlunda idag, något annat hade ju varit superkonstigt.

"Kan fortfarande kläcka ur mig konstiga saker"

Bloggerskan berättar att trots att hon känner sig äldre i sig själv så är hon fortfarande samma gamla Kissie när det kommer till att "kläcka ur sig saker"

– Jag kan fortfarande kläcka ur mig konstiga saker ibland men det är också ok, jag är ju fortfarande bara 25 år. Så när jag råkar säga något som just du inte gillar, det betyder inte att jag har gått tillbaka till ”gamla Kissie”.

Kissie har tidigare berättat att hon tvingades byta ut alla sina XS-jeans efter en helt annan förändring. Läs mer om det här.

Vill du ha samma snygga Calvin klein-set som Kissie? Det hittar du här.