Kissies bikinibild får fansen att se rött: "Inbilla oss inte att den där baken inte är fejk"

- 31/10/2016, 12:14 -

Alexandra "Kissie" Nilsson publicerade en härlig bild från poolen i Dubai. Men reaktionerna blev inte alls som hon tänkt sig.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson har nyligen varit på en lyxig semester tillsammans med nära vänner. Sällskapet har befunnit sig i Dubai där de fyllt dagarna med sol, bad, drinkar och poolhäng.

– Vi drog till "Zero Gravity" som är en beach club som ligger vid marinan. Där har vi legat exakt hela dagen, vi har ätit, druckit drinkar, badat och solat. Så skönt, berättar bloggerskan.
Bildkälla: Faksimil Kissie.se

Fansen rasar över bikinibild

Kissies fans beundrar de vackra miljöerna och skriver om hur de blir gröna av avund. Men en bild gav helt oväntade reaktioner.

Kissie står och solar i en pool med glaskanter runt, som gör att man ser in i poolen. Bloggerskan står med ryggen emot kameran och solar samtidigt som hon poserar vant. Men det fansen reagerade på var inte omgivningen eller den vackra poolen, utan det var hennes rumpa .Kissie har inte svarat på kritiken ännu men har tidigare berättat för sina följare att hennes bakdel blivit betydligt större, men att detta skett på naturlig väg genom träning.

– Föresten, det börjar bli dags för mig att göra mig av med mina jeans i storlek XS.Som ni vet har jag ju kämpat med rumpan väldigt länge nu, det har absolut gett resultat men jag har vägrat att släppa mina extra small jeans haha. Går inte riktigt ihop, eller hur?, skrev hon då.

Kissie – vi tycker i alla fall att du ser fantastisk ut.

Kissie berättar om sin nya rumpa i ett blogginlägg som du kan läsa här.

Hon har även berättat om rumpbilden som gav henne 2000 nya följare. Läs mer om det här.

Vill du ha samma snygga Calvin klein-set som Kissie? Det hittar du här.