Tisdag 26 Okt
Stockholm

PH-Tarzan berättar om nära döden-upplevelsen: "Hade jag satt mig på flyget hade jag varit död"

1 av 2
2 av 2

Jiar Tarzan Raza berättar om händelsen som var nära att kosta honom livet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Jiar Tarzan Raza är en av årets Paradise Hotel-deltagare. Han har mins sagt gjort avtryck och är en av de mest färgstarka inne på hotellet.

Men det var inte allt för länge sedan livet var annat än blått vatten, drinkar och lyxhotell. Jiar var med om en händelse som kunde kostat honom livet.

– Ja jag var i Prag 2014 tillsammans med lite polare. Rökte i vanlig ordning men blev lite förkyld och började hosta så brutalt så att jag höll på att spy varje gång, berättar han för Nyheter24.

– Sen kom dagen då vi skulle åka buss hem i över 20 timmar, så den resan blev ju som den blev, jävligt jobbig.

"Åkte in på akuten"

Jiar kände en dag att han inte alls mådde bra så bestämde sig för att åka in till akuten.

– Men sen när vi hade kommit hem så gick jag en dag på avenyn tillsammans med en vän, så känner jag plötsligt att jag får jag svårt att andas, så jag åker in till akuten men blir hemskickad fem timmar senare. Lägger mig o sover i ett par timmar tills de ringer och läkaren tvingar mig tillbaka till sjukhuset för att det var viktigt.

– Efter fyra-fem dagars tester så kommer de fram till att jag fick luftvägskatarr, svamp i lungorna, hål i lungorna, luft utanför lungorna och runt hjärtat. Han frågade hur jag tog mig hem från Prag och jag svarade buss. Då sa han; "hade du flugit hem så hade du förmodligen dött för att luften runt hjärtat hade klämt sönder hjärtat". Rätt sjukt faktiskt, berättar Tarzan.

Men gud vilken änglavakt. Hur mår du i dag?

– Ja i dag mår jag bara fint, svarar han.

Tarzan berättade nyligen att han aldrig druckit en droppe alkohol i hela sitt liv. Läs mer om det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela