Torsdag 22 Februari 2024

Robin "Mos" Andersson: "Det här är det sämsta med att delta i Paradise Hotel"

Mos vann sin säsong av Paradise Hotel, men nu berättar han om baksidorna med programmet.


I den hör veckans avsnitt av PH Eftersnacket så gästar den förra vinnaren av "Paradise Hotel" Robin "Mos" Andersson studion.

Han berättar om varför han inte har någon flickvän, vad som fick tv-teamet att stänga av kamerorna under hans säsong och så berättade han en hemlighet om sin vän Jiar Raza från årets säsong, nämligen att han aldrig druckit alkohol.

Men att vara med i Paradise Hotel har inte alltid varit positivt för mos, utan han berättar om de sämstasakerna är med att delta i programmet.

Hör vad det är i spelaren ovan.

Läs också om hur ofta Robin kollar på porr, han tror att det kan vara ett beroende.

Hela avsnittet av PH Eftersnacket hittar du här, och alla de tidigare avsnitten kan du hitta här.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
Senaste nytt

De kan få Nordiska rådets litteraturpris

Sveriges mästerkock-Lucas sågning: "J*vla trams"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång på TV4. En som blivit en riktig tittarfavorit i årets säsong är Lucas Eriksson från Oskarshamn – som inte är rädd för att säga vad han tycker.

Morran och Tobias tillbaka

1 timme sedan
Nu är humorduon Morran och Tobias tillbaka – med säsongen "Pengarna eller livet" som får premiär på TV4 Play 22 mars. När vi möter dem igen har Tobias suttit i fängelse för förskingring och är på väg hem för att återförenas med sin mamma Morran som har tilldelats ett nytt hus av kommunen.

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

1 timme sedan
Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

1 timme sedan
Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

2 timmar sedan
Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?