Söndag 1 Aug
Stockholm

Youtubestjärnan Linn Ahlborg: "Därför dejtar jag inte killar"

– Jag är inte intresserad av något som har med killar att göra.

Kommentera (23)
Kopiera länk
Dela

Det är under sin frågestund som Youtubestjärnan Linn Ahlborg besvarar sina tittares frågor. Linn är bara 17 år men har redan över 300 000 följare på sin Youtubekanal.

Fansen frågar bland annat Linn om hon skulle kunna bli vegan, om hon fortfarande har kontakt med sitt ex samt om hon är oskuld.

– Bestämde jag mig för att bli vegan är det klart att jag skulle klara det. Men det skulle bli så omständigt då jag bor hemma, för då måste jag köpa egen mat, laga egen mat och så vidare.

– Vi hade ingen kontakt på flera månader. Men sen träffade vi på varandra och pratade, så man kan väl säga att vi är lite kompisar. Det är inga hard feelings. Men vi kommer inte att bli ett par igen.

Linn svarar skämtsamt "ja" på frågan om hon är oskuld.

"Vill inte ha med killar att göra just nu"

Linn får sedan frågan "Träffar du någon just nu?", vilket hon väljer att svara väldigt tydligt på.

– Nej jag är inte "på g" med någon, och det vill jag inte vara. Jag behöver en paus ifrån killar känner jag. Och jag är inte intresserad av någonting som har med killar att göra just nu. Så är det, avslutar hon.

I en tidigare blogginlägg avslöjade Linn hur mycket hon tjänar varje månad. Och ja, det är antagligen mer än både du och jag – tillsammans. Läs mer om det här.


Har du någon gång känt som Linn?
Tack för din röst!
Kommentera (23)
Kopiera länk
Dela