Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Adinator stack upp fingrarna i sovande tjejs underliv – nu kräver han en ursäkt

- 02/12/2016, 15:39
1 av 3

2 av 3

3 av 3

"Ex on the beach"-profilen​ Andrijano "The Adinator" Mijanovic skrev ett öppet inlägg på flickvännen Anna-Lisa Herascus blogg om hur han utsatt en ex-flickvän för ett övergrepp. Efter att ha mötts av en hatstorm kräver han nu en ursäkt från människor på sociala medier.

Det var tidigare i veckan som den kända Ex On The Beach-profilen Andrijano "The Adinator" Mijanovic gästbloggade i nuvarande på och av-flickvännen Anna-Lisa Herascus blogg.

I det långa inlägget, som nu har raderats berättar Andrijano helt öppet om hur han ska ha utfört ett sexuellt övergrepp på sin ex-flickvän medan hon sov. Detta för att "kolla om hon varit otrogen". Han berättade hur han efter en festnatt förde upp sina fingrar i ex-flickvännens underliv och konstaterade, enligt inlägget, att hennes underliv då inte "luktade eller kändes som det brukade".....

Inte helt otippat möttes profilen av en hatstorm efter att Bloggbevakning på Nöjesguiden lagt ut skärmdumpar från det raderade inlägget. Men nu kräver han en ursäkt.


"Förtjänar en stor jävla ursäkt"

Efter kritiken gick nuvarande flickvännen Anna-Lisa in och försvarade Andrijano. Hon menade att de minsann ofta brukar ta på varandras könsorgan under tiden den andra sover. Men nu har även Andrijano själv valt att gå ut med ett meddelande.


"Självklart skulle jag aldrig stoppa upp fingrarna på en tjej jag älskade, eller vilken tjej över huvudtaget. Så nej, jag gjorde det inte. På sättet jag skriver att det var "varmt och slemmigt" samt med uttryck som "Hahaha" och "Mhhhmm mhhmm"så visar jag ju bara hur oseriöst jag skriver han på Instagram"

"Nu fick jag bara det bevisat hur många det faktiskt är som vill sätta dit och förstöra för mig. INGEN brydde sig om min historia utan enbart den meningen uppmärksammades. Så ja, ni alla got played. Ett stor jävla ursäkt förtjänar jag av alla sociala medier som skrivit att jag skulle vara en våldtäksman", skriver profilen.

Rimligt nog är väldigt många skeptiska till profilens plötsliga förklaring och krav på ursäkt från allmänheten, men som vanligt finns det alltid ett par vilsna anhängare som väljer att stötta skeva beteenden.

Mycket ska man läsa innan man sliter ut ögongloberna...

MER:

Adinator om sexuella övergreppet: "Jag stoppar in ett finger i hennes pu**y"

Adinators flickvän Anna-Lisa försvarar sexövergreppet: "Nu får ni ge er"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!