Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2182
reaktioner idag

Zara Larsson bjöd på magisk show under X Factor – men två små detaljer fick tittarna att rasa

Du kommer inte att tro dina öron när du får höra anledningen till varför svenska Zara Larsson hånas av tittare runt hela världen.

Zara uppträdde under X Factor UK.

Zara uppträdde under X Factor UK.

Efteråt fick hon kritik för sina kläder.

Efteråt fick hon kritik för sina kläder.

Detta trots att hon bjudit på ett framträdande i världsklass.

Det var under lördagskvällen som vår svenska stolthet Zara Larsson bjöd på en hejdundrande show under X Factor UK. Zara framförde ett medley med låtarna "I Would Like" och "Lush Life"och i vanlig anda visade Zara vart skåpet ska stå.

Sångerskans prestation hyllades av både jury och publik, det var därför det kom som lite av en chock när hon möttes av hån från många av tittarna, berättar The Mirror.

Hånades på Twitter

Det var nämligen Zaras "look" som många valde att tycka till om, närmare bestämt hennes kläder. Zara bar en skimrande byxdress tillsammans med en stor randig jacka. Vid vissa danssteg ska många av tittarna larvigt nog reagerat på att Zaras dress framkallade en så kallad "camel toe". På grund av jackan drog även många liknelser mellan Zara och den tecknade figuren Bagpuss.


Det är alltid ett (miss)nöje att se vad folk väljer att lägga sin energi på.

Se det fantastiska uppträdandet här:

Mer:

Zara Larsson: "Det faller jag för hos män"

Zaras oväntade gest: "Börjar sjunga mitt på röda mattan"