Här avslöjas Alex mörka hemlighet av Bettina: "Han är en råtta"

Under "Pandoras ask" med de utskickade Paradise Hotel-deltagarna avslöjas allt.


I kvällens avsnitt av "Paradise Hotel" som sänds 23:00 på TV3 så blir det riktigt dålig stämning när de utskickade deltagarna får ställa sina frågor anonymt i "Pandoras ask" till de resterande deltagarna.

Claudia Tahvanainen söker hämnd precis som Matilda Lindegren som blev utbytt mot 20 000 kronor av Alex D'Rosso. Det är när Alex försöker slingra sig ur Matildas frågor som hans hemlighet blir avslöjad.

Alex har under lång tid spelat ett dubbelspel där han utåt sätt spelat med de personer som först kom in på hotellet men han har istället gått raka vägen till det andra lägret med all information. Något som Bettina Buchanan väljer att avslöja i kvällens avsnitt.

Många blir självklart besvikna på Alex efter de fått höra sanningen.

– Han är råttan som sprungit emellan. Jag vill spy på honom, säger Hampus Marcussen i programmet.

Se avslöjandet i klippet ovan.

Läs också om vilka av deltagarna som köpt följare på Instagram, när Bettina berättar om den våldsamma scenen och hör Johan Kervall berätta om hur kåt han var under tiden på Paradise Hotel.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

3 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...