1 av 4
- Foto: Stella Pictures
Har Rob blivit dumpad?
2 av 4
Har Rob blivit dumpad? - Foto: Stella Pictures
Rob Kardashian.
3 av 4
Rob Kardashian. - Foto: TT
Blac Chyna.
4 av 4
Blac Chyna. - Foto: TT

Kardashian har blivit lämnad av sin sambo: "Jag är förtvivlad"

Blac Chyna verkar ha dumpat Rob Kardashian, det hävdar han iallafall på Snapchat.


Rob Kardashian och Blac Chyna fick sin dotter i början av november. Men om man ska tro på vad som sägs på sociala medier och vad han själv hävdar har han nu blivit dumpad av Chyna.

Det var under natten till söndagen som han lade upp flera filmklipp på Snapchat där han visade upp det tomma barnrummet där det bara finns juldekorationer.

– Julgranen är färdigdekorerad för Chyna och vår baby, men de har lämnat mig. Jag kom hem och Chyna hade tagit babyn och allt i barnrummet, säger Rob Kardashian i ett klipp på Snapchat.

– Jag är förtvivlad. För det är snart jul och jag vill vara med mitt barn, säger han i filmklippet.

Sajten TMZ har fått uppgifter från källor om att paret ska ha haft ett stort gräl under morgon. Enligt TMZ ska även Chynas Instagram blivit hackad och där ska det ha funnit bevis på att hon hade planerat att lämna honom direkt efter att de gift sig – för att få hans efternamn Kardashian.

Men Chyna själv förnekar det och menar att det inte alls stämmer då meddelandena var fejk.

Enligt Entertainment Weekly skrev hon ett inlägg om uppbrottet med Rob, något som sedan raderades.

”Jag är färdig med det här. Hela året har jag tillbringat med att hjälpa Rob. Det är så sorgligt och patetiskt hur han kunde sjunka så här lågt – enbart för att mörka sina egna problem.”

En del fans tror dock att det kan handla om ett väl genomfört och ganska osmakligt PR-trick för att promota deras nya serie som börjar idag.

I kommentarerna under bilden som laddades upp på Instagram-kontot "blacchynarmy" skriver flera stycken att det måste vara fejk.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!