Kissie visar upp sina intimprodukter – men en av dem skapar starka reaktioner hos läsarna

- 19/12/2016, 10:19
1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson visade obrydd upp sina favoritprodukter när det kommer till det intima. Men en av produkterna skapade frågetecken i läsarnas ögon.

Det var under söndagen som Alexandra "Kissie" Nilsson delade en bild på sin blogg där hon fotat sina intimprodukter. Produkterna används bland annat vid rakning och rengöring av underlivet.

– Konstigt egentligen att vi inte pratar om sånt här mer, för när jag växte upp hade jag ingen aning om hur det funkade med rakning, bindor, tamponger och så vidare, skriver hon.

På bilden har hon radat upp rengöringsservetter, rakningsbalsam, en elektronisk rakhyvel och intimolja. Men det är även en produkt till som Kissie visar upp, som får hennes läsare att reagera.


Kissie visar upp sina produkter.

"En onödig produkt"

Produkten är en så kallad "Intim-deo" med antiperspirant som ska motverka svettningar och oönskad lukt i underlivet. Några av bloggerskans läsare kommenterar nu att det är en "onödig produkt" och skriver att de inte förstår varför hon använder den.

– En helt onödig produkt som absolut ingen behöver. Endast något som någon hittat på för att tjäna pengar på tjejers oro för att ‘lukta illa”. Fråga vilken gynekolog eller barnmorska som helst vad dom tycker om det. Tror heller aldrig att någon skulle ens komma på tanken att killar skulle behöva något sådant, skriver en läsare.

– Man kanske skulle satsa på att utveckla en deo för dem som svettas i knävecken också?

– Whaaaat, fiffideo?! Varför har jag aldrig hört talas om det?, skriver två andra.

Kissie svarar dock läsarna att anledningen till att hon använder deodoranten är för att hon inte vill svettas mellan benen.

– Man har svetskörtlar där nere också, och jag som svettas mycket vill undvika att det ser ut som att jag har kissat på mig haha, skriver hon.