Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

5 saker du ska undvika om du verkligen vill ha honom

Sakerna som är ett big "no no" om du vill få snubben på kroken.

1. Spela någon du inte är

Visst, alla är vi rädda för att verkligen lämna ut oss för att sedan få dissen för den vi verkligen är. Då är det ju svart på vitt att man inte duger, eller hur? NOT. På riktigt, skippa att lägga på någon slags personlighet du tror ska passa honom. Det har aldrig fungerat för någon och kommer aldrig göra det heller. Var dig själv och var inte rädd för att vara "too much" eller blyg om du nu är det. Ska ni vara tillsammans länge är det lika bra att visa vem du är på direkten.

2. Stalka sönder hans ex

Du är blond, kort och petite. Hans ex är en Tyra Banks med långt brunt hårsvall, förkärlek för klättring, äventyr och Skyrim (bara för att hon ska vara sådär extra cool). Heter något i stil med My, Anja eller Mirja. En Pocahontas av rang. Detta ger dig så klart ångesten från helvetet. Men du råkar visst glömma en sak.

Hon är ett ex. Och man blir ex av en anledning. Om de nu inte passade är det väl en jävla tur att du inte är som henne? Går man omkring och mår dåligt över gamla ex blir det lätt dålig stämning, man är känslig, tar allt som pikar och ja, beter sig som ett psyko. Skippa den och sikta framåt.

Du är du och du är fab!


3. Att rätta dig efter precis vad han vill ha

Alla har vi sett det. Den där tjejen/killen som gör PRECIS ALLT för sin partner. Jaha ville du äta tacos? Ja men då äter vi tacos! Jaha ville du inte se den här filmen jag ville se? Då tar vi en annan.

Integritet är en av de tyngst vägande grundstenarna för att få ett förhållande att funka. Stick to your guns och ändra inte på din åsikt efter vad din partner tycker.


4. Att enbart ses på fyllan klockan 04.30 lördagkvällar

Boka in en helt vanlig dejt. Fyllekvällar där man halvt minns vad man sa till varandra är liksom inte en svinbra grund. Klart det fungerar ett tag, men bryt trenden ganska snabbt och kör en helt vanlig dejt. Han är antagligen för feg för att fråga.

5. Flirta med andra för att göra honom svartsjuk

Detta beteende är ingenting annat än störande och jätteonödigt. Skippa det helt.