Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Clara Henry går ut med sin sexuella läggning: "Jag är pansexuell"

- 21/12/2016, 09:41
1 av 2

2 av 2

Youtubestjärnan Clara Henry väljer nu att avslöja sin sexuella läggning.

Det är i senaste avsnittet av framgångspodden med Alexander Pärleros som Youtubestjärnan och programledaren Clara Henry gästar.

Clara är aktuell som programledare för Melodifestivalen och har tidigare givit ut en bok 2015 med namnet "Ja, jag har mens, hurså?".

I podden pratar duon om allt mellan himmel och jord, bland annat karriär och kärleksliv. Och det är då Clara väljer att droppa den tidigare okända bomben, vilket Expressen uppmärksammat.

"Jag är pansexuell"

Youtubestjärnan berättar för Alexander säger att hon inte riktigt kommit underfund med vilken sexuell läggning hon har. Hon väljer därför att kalla sig för pansexuell.

– Jag är pansexuell. Det beror på hur man ser det. Jag har inte riktigt kommit underfund med vad jag är. Men pansexuell betyder att man tänder på människor, vad det än är för kön, ickekön, alla kön, säger hon och fortsätter.

– Jag har inte riktigt förstått skillnaden än. Bi betyder ju två och på ett sätt är det tjej och kille men då glömmer man bort transpersoner. Jag brukar säga att jag är bisexuell bara för att det är enklast, berättar hon.

Mer:

Paow avslöjar sin hemliga sexuella läggning.