Ex On The Beach-profilen berättar om sjukdomen: "Var bara 14 år när jag fick den"

Ex On The Beach-profilen ​​Anna-Lisa Herascu väljer nu att berätta om sjukdomen hon drabbades av i tonåren.


Anna-Lisa Herascu klev 2014 in i Ex On The Beach Sverige och skapade kalabalik i skandalsåpan. Hon är även känd som Andrijano "Adinatoor" Mijanovics (som är känd från samma dokusåpa) flickvän och paret har minst sagt genererat rubriker genom åren som gått.

Här senast erkände Andrijano att han begått ett ett sexövergrepp på sin exflickvän, detta skrev han ut på Anna-Lisas blogg men han valde senare att radera inlägget.



Men nu är det ett annat ämne Anna-Lisa väljer att ta upp på bloggen, nämligen om när hon insjuknade i anorexia redan som 14-åring.

"Var mobbad och slutade äta"

Profilen berättar att hon vid 14-15 års ålder fick diagnosen anorexia. Det var en mörk tid som var full av psykologmöten och familjeterapi. Hela hennes värld handlade om träning och att slippa undan att äta.


– Saker har inte alltid varit så lätt för mig. Jag vart mobbad och sedan fick jag anorexia tidigt när jag gick i högstadiet. Jag var runt 14-15 år kanske? Jag har faktiskt skrivit en lång uppsats om hela den perioden då jag var sjuk. Mina galna tankesätt, mina möten med psykologen, familjeterapin, min besatthet av att träna, hur jag vägrade äta om dagarna och så vidare.


Hon har i dag lämnat en mörka perioden bakom sig, trots att den ibland gör sig påmind. Hon vill därför tatuera in en speciell text på kroppen som en form av påminnelse.

– Jag har förändrats så extremt de senaste åren, mycket på grund av allt skit. Men man lärt sig av sina misstag och man växer som person. Det är det jag har gjort och därför vill jag tatuera in en speciell text på min arm. Den lyder: "Don't Forget To Love Yourself", avslutar Anna-Lisa.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.