Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Therese Lindgren försvann från Youtube – nu förklarar hon varför

- 24/12/2016, 15:17
Therese Lindgren tog en liten paus från Youtube.
1 av 3

Therese Lindgren tog en liten paus från Youtube.

I sin senaste video förklarar hon varför.
2 av 3

I sin senaste video förklarar hon varför.

Therese Lindgren.
3 av 3

Therese Lindgren.

Therese Lindgren förklarar i en video varför hon försvann från Youtube för några dagar sedan.

Youtube-stjärnan Therese Lindgren hade lovat sin fans flera stycken julvideoklipp. Men istället försvann hon och i en video berättar hon nu varför.

– Gud jag känner att jag försvann från Youtube utan att säga hej då, eller inte hej då utan jag sa ju i min senate livestream när jag lagade mat att jag skulle göra en julklappsvideo under 50 kronor, en under hundra kronor, en under två hundra kronor, jag ska göra rimstuga, pepparkakshus och pynta granen. Jag hade så mycket ideér, berättar hon i en video på sin kanal.

Dagen efter hennes livestream skrev hon på Instagram att hon tar semester.


– Då kände jag så här "det här borde jag säga på Youtube" och jag kände att jag hade lovat massa videos och så håller jag inte det, fortsätter hon.

Hon förklarar sedan att hon själva tror att det handlar om att hon under de senaste månaderna inte har känt sig stolt över det hon publicerar på sin kanal.

– Då blir det inte kul heller, det är den värsta känslan i mitt hjärta är när ni kommer fram och säger att ni älskar min kanal och jag känner "hur fan kan ni göra det?".

Therese berättar att hon känner att hon tagit kvantitet föra kvalitet vilket har resulterat i att hon istället för att lägga upp två grymma videoklipp på en vecka har enligt henne själv lagt upp sju stycken dåliga.

– Det är bättre att jag tar min energi som finns kvar och kanaliserar den och tar den och fokuserar på nästa år.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.