Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie stötte in i främmande kvinna ute på krogen – då fick hon reda på sveket

- 05/01/2017, 16:40 -

Det var efter att en kvinna kom fram till Kissie ute på krogen som hon fick reda på vad som hänt.

Det var under veckan som bloggerskan Alexandra"Kissie" Nilsson berättade på sin blogg att hon mött en främmande kvinna ute som rappt stegade fram till henne för att berätta någonting bloggerskan inte hade väntat sig.

Kvinnan berättade nämligen att en person som jobbar på salongen dit Kissie brukar gå för att fixa naglar och fransar, gått och spridit skvaller om henne.

View this post on Instagram

❄️ Pic by: @lisa.hooks

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

"Det kom fram en kvinna till mig som går/gick till samma tjej för att fixa sina fransar. Då berättar hon att franstjejen sitter och pratar om mig. Det var inte heller något oskyldigt skvaller, utan det var ganska elakt som kan ge mig konsekvenser och faktiskt har gett mig konsekvenser då det spred sig ganska fort till människor som jag känner. Detta skvaller var inte heller sant", berättar bloggerskan.

"Jag brukar ju gå och fixa både naglar och fransar som ni säkert vet, och när jag gör det brukar jag babbla på i 180. Det är bara sån som jag är"

"Sista gången"

Alexandra säger att det är sista gången hon gått till denne fransterapeut och att hon känner sig mycket besviken.

"Visst nu är inte hon en läkare och har tystnadsplikt men lite jäkla finess får man väl ha om man ska jobba i den här branschen, och ännu mer ifall man vill ha fler bloggare/kändisar som går dit? Nej det var sista gången jag gick till henne. Skvaller om mig finns det redan gott om. Tråkigt bara att det ska vara så här", avslutar hon.