Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggerskan Kissie: "Därför skrotar jag tampongerna"

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson berättar varför hon valt att skippa tampongerna.

Alexandra "Kissie" Nilsson driver en av Sveriges största bloggar där läsarna får följa med i hennes vardag. Kissie skriver en hel del om sina pågående projekt, hälsa, skönhet, förhållanden och tar ibland även upp olika samhällsfrågor hon funderar över.

"Nu dumpar jag tampongerna"

Den här gången berättar hon om vilka saker som just nu är på hennes "Inne & ute-lista. Där hittar vi bland annat en menskopp. Kissie säger att hon nu kommer att välja att dumpa tampongerna för evigt, då det bland annat är dyrt.

Jag och @jannesiponen njuter för fullt på @ronnebybrunn ⭐️🍾 #samarbete

A post shared by Alexandra Nilsson (@kissies) on

"Länge leve menskoppen. Jag har beställt hem en nu, jag tänker dumpa tampongerna lika hårt som jag dumpade franstjejen som snacka skit om mig", skriver hon. Hon fortsätter:

"Varför är det inte fler som använder menskoppen? Snacka om att tjäna pengar när man slipper köpa dyra tamponger varje månad. Jag kommer uppdatera er om vad jag tycker om den så fort den har kommit", avslutar bloggerskan.

Mer:

Bloggerskan visade upp sina intimprodukter på bloggen – men en detalj fick läsarna att reagera starkt.

Använder du menskopp?